EL DORADO presenta: Pau Figueras, guitarra Arnau Figueres, percussió
Cuerdas Furtivas

Dijous 1 de desembre a les 19h

Preu: 12 € / gratuït per socis El Dorado

Guitarrista prodigiós, estímul renovador de la guitarra flamenca, Pau Figueres (1989, Barcelona) és un guitarrista que aborda la música des de diferents angles i conceptes interpretatius, entenent i estudiant la guitarra com a instrument transversal. Alhora com a brillant intèrpret de la seva pròpia música i com a músic acompanyant d'altres artistes, es mou en molts gèneres musicals, estils i projectes. Les seves composicions originals són reflex i resultat del seu enfocament personal cap a la guitarra i cap a la música.

Ha treballat amb noms com Carles Benavent, Sílvia Pérez Cruz, Rufus Wainwright, Mayte Martin, Alfons de Vilallonga, Manolo Garcia, Anita Zengeza, Coetus, Ebra, Marina Rossell, Tal Ben Ari…

«Sobrevolant la música, les portes i les etiquetes; expandint-se de llarg a llarg amb una intel·ligència i un talent fora del comú i impropis de la seva edat; amb el pes de qui porta diverses vides vivint pel mateix; així pren el seu lloc a l'univers musical Pau Figueres» Mayte Martín, cantaora.

Organitzador de l'activitat: El Dorado SFB

Compartir