PETIT SANDARU presenta: "HERÈNCIA" de Industrial Teatrera (BDC)

Dissabte 17 de desembre a les 18 h

Preu: Entrada Lliure amb reserva prèvia

Herència

Dos personatges dins d’un abocador són el punt de partida d’una història que explica un viatge tendre i divertit per transformar la nostra herència, el que deixarem als que vindran.
Herència és un espectacle que convida a la reflexió sobre el món en el qual vivim i que volem deixar amb una premissa principal: I tu, quina herència vols deixar? De teatre de carrer i de clown i, com a tal, de circ.
Creat per representar-se en un espai rodó, amb el públic en circular, espectador i alhora protagonista. Per a tots els públics i sense text.
La Industrial Teatrera
La Industrial Teatrera és una companyia de teatre i circ de carrer especialitzada en clown. És un mestissatge català-madrileny que sorgeix l’any 2002 a partir de la trobada entre Jaume Navarro i Mamen Olías, dos artistes amb una intensa trajectòria professional en diferents companyies i projectes de teatre i circ.


Aquests dos artistes multidisciplinaris van crear la companyia per tal de comunicar-se amb el públic per mitjà del somriure, la rialla i les emocions.
Per aconseguir-ho, fan servir tècniques de teatre interpretatiu, de circ i de teatre de carrer, especialitzant-se sobretot en el clown.


Fitxa artística
Creació: La Industrial Teatrera
Clowns: Jaume Navarro i Mamen Olías
Direcció: Jordi Purtí
Ajudant de direcció: Natalia Méndez
Escenografia: Jordà Ferrer
Attrezzo: Marta Soto
Inflable: Patx-work
Vestuari: Mamen Olías i Rosa Solé
Durada: 55 minuts.
Per a totes les edats.

 

RESERVA D'ENTRADES  AQUÍ  A PARTIR DEL DILLUNS 12 DE DESEMBRE A LES 9 h DEL MATÍ

15 MINUTS ABANS DE L'ESPECTACLE S'ALLIBERARAN LES RESERVES QUE NO HAGIN RECOLLIT LA SEVA ENTRADA

 

Activitat emmarcada dins del cicle de Nadal "Si fa fred..."

Compartir