EL DORADO presenta: Alfonso Losa, baile Sandra Carrasco, cante Juan Campallo, guitarra
En col·laboració amb Dansa Metropolitana

Dijous 16 de març a les 19 h

Preu: 12 € / gratuït per socis El Dorado

Exento no es un espectacle, sinó una performance, una forma de compartir el laboratori d’Alfonso Losa amb el públic, d’alimentar el seu procés creatiu.

A base repeticions, la dansa flamenca ha anat creant arquetipus formals que li han donat una

diferenciació, però al mateix temps han encasellat la seva identitat.

Ens hem acostumat a reflexar els sentiments que sustenten l’univers flamenco amb un formulari heredat que va de generació en generació. Però, Alfonso Losa es pregunta: “Podria ser d’una altra manera? ¿Podríem expressar amb el nostre cos les mateixes emocions ancestrals sense recórrer a l’abecedari oficial? ¿I si busquem altres lletres, altres paraules i per articular amb altres llenguatges el mateix univers emocional? ¿I si començo a treure’m les capes amb les que he anat forjant la meva personalitat artística? Amb aquesta inquietud començo una nova investigació de dansa que m’obliga a descendir als substrats més profunds i a l’origen mateix de la emoció flamenca per intentar explicar-la d’una altra manera. Sense les idees i els formats tradicionals. Vull deixar de saber ballar per saber què ballo: sense formularis, sense patrons. Exempt de tot.”

 

El prestigiós bailaor madrileny vindrà acompanyat per la presència escènica i la versàtil veu de Sandra Carrasco, artista de gran personalitat i veu inclofusible, amb una discografia que abraça un ventall d’estils diversos, flamenco, bossa nova, bolero o cançó d’autor. 

Organitzador de l'activitat: El Dorado SFB

Compartir