PETIT SANDARU presenta: "LE VOYAGE" de la Cia. Jam (BDC)

Dissabte 11 de febrer a les 18 h

Preu: Gratuït amb reserva

SINOPSI

A banda de ser una tècnica humorística, fer de clown és, en essència, l’art de despertar sentiments amagats. I, és clar, un pot ser el riure. Però també ho és el plor, el dolor o la solidaritat.

Això ho sap JAM, que posa sobre l’escenari d’aquesta obra tota la seva experiència i expertesa humorística per sacsejar els espectadors i espectadores. Amb Le voyage posa el focus en les persones refugiats i migrades i en el viatge que han d’emprendre cap a una nova vida. És una reflexió profunda sobre un col·lectiu invisible, invisibilitat i deshumanitzat.

La vida quotidiana d’un clown: feina, família, lleure... Una vida estàndard que qualsevol ésser humà pot viure arreu. Però, de cop i volta, sense ni tan sols preveure-ho, esclata el conflicte. Sense saber per què, hi ha qui es baralla, hi ha qui mor, hi ha qui ha de fugir.


COMPANYIA JAM

L’any 2010, després d’anys treballant en diverses companyies de teatre, Jaume Jové decideix endegar un projecte en solitari, de nom JAM, que basarà el seu treball en el clown i el teatre de carrer. Des d’aleshores ha actuat en festivals d’arreu del món i rebut premis com el de millor espectacle amb El Mêtre al festival Poetic Invasion de Sibiu, a Romania, o el primer Premi del Jurat, amb l’espectacle Minute, al Festival de Teatre de Carrer Sense Portes d’Argentona. JAM col·labora activament amb l’entitat NASCO Feeding Minds, una ONG creada per joves d’Àfrica amb l’objectiu de canviar el paradigma de l’ajuda humanitària.

 

RESERVA D'ENTRADES A PARTIR DEL DILLUNS 6 DE FEBRER A LES 9 H DEL MATÍ

 


 

 15 MINUTS ABANS DE L'ESPECTACLE S'ALLIBERARAN LES RESERVES QUE NO HAGIN RECOLLIT LA SEVA ENTRADA

Compartir