Taula rodona arts comunitàries: "Recuperem la memòria del barri'
A càrrec de Vostock Collective

Dimarts 28 de març a les 18 h

Preu: Entrada lliure amb reserva

En aquesta taula rodona abordarem el potencial transformador de l'art aplicat a un territori, de la mà d'experts en l'àmbit de les arts comunitàries, professionals de la creació, representants d'entitats del barri i veïnes protagonistes de processos artístics transformadors. Aquesta taula proposa un acostament als processos en els quals participen algunes de les persones que habiten el Parc i la Llacuna del Poblenou, on l'art s'utilitza com a eina per a canviar la societat.

Aquesta activitat forma part del procés transformador "La Fàbrica" de la companyia Vostok Collective juntament amb veïnes del Parc i la Llacuna del Poblenou al CC Sandaru

Els participants al debat seran: Alda Puig, Directora del Centre Cívic Parc Sandaru; Raquel González, Responsable de Benestar Emocional Comunitari al CAP Vila Olímpica; Olga Domínguez, Directora del CAP Vila Olímpica; Javier Rodrigo, Codirector de Transductores; Joel Álvarez, Especialista en teatre i comunitat i membre d'Artibarri i Martín G. Guirado, co-creador de la companyia de teatre documental i comunitari Vostok Collective. 

 

RESERVA D'ENTRADES A PARTIR DEL DIMARTS 21  A LES 9 h


 

 

 

On: Sala Sandaru

Compartir