Mostra'T 2023: SELECCIÓ
Convocatòria anual en format concurs

06/10/2023 > 15/12/2023

Convocatòria anual en format concurs per a l’exhibició de projectes escènics ja creats adreçada a companyies emergents o en vies de professionalització

 

Aquesta edició del Mostra'T comptarà amb els següents espectacles:

 

  • Divendres 6 d’octubre a les 19.30 h “Malparida” Cia. La Maièutica (comèdia dramàtica)

La Isabel té un nadó de sis mesos i està incòmoda, alguna cosa no va bé, i això ha començat a afectar les relacions amb el seu fill, el Gabriel, i la seva parella. Un dia es retroba amb una gran amiga de la qual s'havia distanciat. Ella apareix amb un sorprenent embaràs avançat i amb moltes preguntes sobre el part, amb els temors propis d'una futura mare que, a més, tindrà al seu nadó sola.

Reserva d'entrades a partir del dilluns 02 d'octubre a les 9 del matí     

  

 

  • Divendres 20 d’octubre a les 19.30 h “Tanzània” Cia. Fresquita Montes (Tragicomèdia)

Tanzània parla de la Montserrat, una dona madura que, quan menys s'ho espera, comença una relació amorosa amb en Josep. Ell li proposa de marxar junts a l'estiu a fer un safari a Tanzània. No obstant això, la Montserrat ha de cuidar el seu pare, malalt d'Alzheimer.
Podrà la Montserrat vèncer el judici al qual la sotmet la seva consciència, deixar sol el pare malalt i marxar? Tanzània és una tragicomèdia que parla sobre tot allò que volem fer i de les traves que la nostra consciència ens posa.

Reserva d'entrades a partir del dilluns 16 d'octubre a les 9 del matí     

 

 

  • Divendres 3 de novembre a les 19.30 h "Black Side Story” Cia. Casualitats Previstes (comèdia músical)
El debat sobre el racisme, la xenofòbia i la discriminació racial no és només una moda, o una situació puntual. Les persones racialitzades assimilen, que encara hi ha gent que no els veu com a representatius de la seva pròpia ciutat, el seu propi barri, la seva gent. Black Side Story és un musical, una obra d’humor i una lliçó de relacions socials.Les escenes d’aquesta obra són gags, càpsules d’humor teatral amb música i un marcat guió absurd.Volem mostrar la realitat, sense drama ni victimisme. Perquè esperem que l'espectador escolti el missatge mitjançant l'humor i el fem reflexionar. 
 

Reserva d'entrades a partir del dilluns 30 d'octubre a les 9 del matí     

 

 

  • Divendres 10 de novembre a les 19.30 h “La Primera i les mestres de la República” de David Pintó Codinasaltas i Joan Valentí Cortès “Nan” (teatre de text)

Un espectacle teatral que homenatja a la Primera alcaldessa de Catalunya: Nativitat Yarza Planas, (Bellprat, 1934). A les mestres de la República, (sobretot les que van desaparèixer en el dur exili) i a 21 primeres a trencar barreres! "Nosaltres els ensenyàvem a pensar, no pas a emmagatzemar". Un muntatge molt feminista, emotiu, impactant!

Reserva d'entrades a partir del dilluns 6 de novembre a les 9 del matí    

 

 

  • Divendres 24 de novembre a les 19.30 h “EXagerada” de Natasha Padilha (Conferència performativa)

Exagerada és un solo sobre la fi i les reflexions que venen després, però també és sobre les coses que tots sentim, però no podem explicar, especialment l'amor i el duel. El missatge de whatsapp, de la seva exparella, rebut per l'actriu és un disbarat per a grans discussions a respecte de l'ésser humà, la seva necessitat afectiva i la precarietat d'algunes estructures amoroses. L'obra part de l'experiència real del desamor, es barreja amb dades biogràfiques i es desplega per a una construcció alhora escènica i conferenciada, rica en reflexions filosòfiques i psicoanalítiques. El desig de relacionar-se i alhora l'atracció per la individualitat egocèntrica revelen una paradoxa actual de l'amor.

Reserva d'entrades a partir del dilluns 20 de novembre a les 9 del matí     

 

 

  • Divendres 15 de desembre a les 19.30 h "Gala Premis Mostra’T" Entrega de premis i cloenda del cicle

Festa de cloenda i entrega de premis del XIII Mostra'T, Públic i jurat decidiran quins són els guanyadors i guanyadores de les diferents categories, en una gala on no hi faltarà el glamour, l'elegància, i els riures garantits.

On: Sala Sandaru

Compartir