CLUB DE LECTURA “LLEGIR TEATRE”: “Els Watson” de Laura Wade
“Els Watson” de Laura Wade, direcció Josep Maria Mestres

13/03/2024 > 14/03/2024

Sessions de lectura teatral per fomentar el coneixement i la literatura dramàtica promogudes en col·laboració amb el TNC. A partir de la lectura de text dramàtic, es pretén aprofundir en el món del teatre a través d'un apropament crític a les arts escèniques. Es llegirà i reflexionarà sobre clàssics universals, autors contemporanis i nous valors de l'escena. 

 

“Els Watson” de Laura Wade, direcció Josep Maria Mestres


Sessió d’anàlisi: Dimecres 13 de març a les 19 h (Conduït per Blanca Nieto)

 

 

Sortida al TNC: Dijous 14 de març a les 19 h

 

Inscripcions al taulell del centre cívic del 27 de desembre al 10 de gener.

Un cop finalitzat el període d'inscripció s'enviarà el manuscrit en format digital i l'enllaç per poder comprar l'entrada amb descompte (Preu de l'entrada 24 €).

 

“Els Watson” 

SINOPSI

Una comèdia britànica brillant i enginyosa

Els personatges d’Els Watson, la novel·la inacabada de Jane Austen, han hagut d’esperar més de dos se­gles perquè algú els portés a l’escenari i poder acabar d’explicar la seva història, just des d’on l’autora l’havia deixa­da.

Josep Maria Mestres dirigeix aquesta comèdia britànica de Laura Wade que recupera la novel·la de Jane Austen i planteja un final per a Emma Watson i les seves germanes.

L’anglesa Laura Wade, guanyadora del prestigiós Premi Laurence Olivier, signa aquesta obra de teatre contemporani, brillant i magnètica, que ha estat tot un fenomen recentment a Londres i que pujarà a la Sala Gran amb 18 intèrprets.

 

FITXA ARTISTICA

Autoria: Laura Wade

Direcció: Josep Maria Mestres

Traducció: Joan Sellent

Amb: Mercè Aránega, Hodei Arrastoa, Laura Aubert, Guillem Balart, Dafnis Balduz, Jordi Banacolocha, Lluïsa Castell, Abdi Cherbou, Jordi Coll, Arnau Cot, Jan Daniel González, Mireia Illamola, Laia Manzanares, Paula Malia, Olga Onrubia, Laura Pau, Fina Rius, Marc Rius, José Luis Salinas Ayuso

Compartir