"Donar color a la foscor" exposició de pintura de Carme Mullon Pérez
La pintura abstracta com a eina de superació

Inauguració dimarts 6 de febrer a les 19 h

06/02/2024 > 28/02/2024
Preu: Entrada lliure

"Donar color a la foscor" és el resultat del procés de superació d'un episodi de depressió severa, provocat per l'assetjament laboral al qual vaig estar sotmesa durant anys. Durant dos anys, he anat aprofundint en diferents estils de pintura fins a trobar un mitjà d'expressió que m'ha permès jugar amb els colors i les formes per expressar els meus sentiments: la pintura abstracta.

Amb aquesta exposició, vull compartir amb el públic el meu recorregut personal des de la foscor de la depressió fins a la llum de la superació. Les meves pintures reflecteixen aquesta evolució, des de les formes fosques i les tonalitats apagades dels primers quadres fins a les formes vibrants i els colors vius dels més recents.

La pintura abstracta m'ha permès canalitzar les meves emocions de manera sana i constructiva. M'ha ajudat a evadir-me de la realitat i a expressar els meus sentiments més profunds. Ha estat una eina essencial per a la meva recuperació.

A través d'aquesta exposició, també vull desmitificar la depressió. Vull que les persones que estan passant per una situació similar a la meva no se sentin culpables. La depressió és una malaltia i, com qualsevol altra malaltia, necessita ser tractada.

Vull animar la gent a utilitzar-la l'expressió artística per trobar la seva veu, expressar els seus sentiments i trobar esperança.

 

Inauguració dimarts 6 de febrer a les 19 h

On: Sala d'exposicions

Compartir