Després de la darrera producció de refrescos, la fàbrica Sandaru va tancar les seves portes donant peu a una nova etapa al solar de Buenaventura Muñoz amb Nàpols. SANDARU era una de les seves begudes, el refresc estrella dels anys 60: fresc, natural, original i per a tothom. Seguim aferrades a aquestes característiques per no perdre mai l’autenticitat de tot allò que va fer d’aquest refresc una beguda excepcional que satisfeia tothom.
Des del 2007, som un equipament cultural de proximitat compromès amb l’entorn i les persones, on el suport a la creació i el foment de públics al voltant de les arts escèniques són els nostres eixos principals, juntament amb la transversalitat del treball per a la inclusió, el foment del teixit associatiu del territori i la consciència mediambiental.
ESCÈNIC presenta: "El pa nostre de cada dia" amb Teatre del Repartidor Teatre de text
Dimecres 04 de juny a les 19:30h
04/06/2025
Preu: Taquilla inversa amb reserva prèvia
“El Pa Nostre de Cada Dia” es presenta d’inici com un joc de metateatre: teatre dins del teatre, on veurem quatre actrius interpretant tot tipus de personatges.
Al començament, la presència del públic com a Pensador fa que la companyia teatral decideixi representar “El Pa Nostre de Cada Dia”, una crítica política i social on l’acció transcorre al voltant de la fleca d’un carrer de barri en una ciutat qualsevol. En aquest context, la crisi econòmica ha desfermat una onada d’atur generalitzada que provoca una lluita aferrissada per menjar. Tots els personatges són alhora víctimes i còmplices d’un capitalisme opressor, voraç i despietat, cada cop més quotidià i asfixiant.
Els personatges són conscients de la seva realitat, però són incapaços de modificar-la, ja sigui pel context aclaparador o per les circumstàncies immediates en què es troben.
L’obra reflecteix l’avarícia, la supèrbia, el rancor, la desunió i l’enveja que impedeixen l’avenç de la societat. Ens planteja que, a qualsevol classe social, sempre existeix un egoisme i un odi que ens porta al buit. Ens convida a la reflexió i a l’acció, mostrant-nos que només units i passant a l’acció s’aconsegueix una diferència.
Ficció o realitat? Aquesta situació bé podria ser la de la fleca del carrer de qualsevol de nosaltres avui dia.
FITXA ARTÍSTICA
Dramatúrgia i Direcció: Pepa Calvo
Text: Adaptació lliure de “Der Brotladen (La Fleca)”, de Bertolt Brecht
Traducció i Adaptació: Eva Fructuoso i Pepa Calvo
Actrius: Alma Alonso, Eva Poch, Muntsa Tur i Gloria Viguer
Composició Musical i Intèrpret: Gonzalo F. Zapata
Disseny d’Il·luminació: Xavi Costas
Disseny d’Espai Escènic: Xaro Castillo i Agustí Fructuoso
Construcció escenografia: Jan BCS i Jaume Feixas
Disseny vestuari: Pepa Calvo i Gloria Viguer
Disseny caracterització: Carmen Mayor
Confecció vestuari i caracterització: JAN BCS
Cap tècnic: Jaume Feixas
Assistència producció: Berton Fernández
Assistència direcció: Alícia Buil
Producció executiva: LART saber comunicar SL, Teatre del Repartidor i Tasca Projectes
Fotografies: Carmen Mayor i Brisa Luque
Disseny cartell: Alfredo Viguer
RESERVA D'ENTRADES A PARTIR DEL 4 DE JUNY A LES 9h.
15 MINUTS ABANS DE L'ESPECTACLE S'ALLIBERARAN LES RESERVES QUE NO HAGIN RECOLLIT LA SEVA ENTRADA