CINEMA- DONES DIRECTORES

DIMECRES 22 DE NOVEMBRE

Preu: Gratuït

LOST IN TRANSLATION

DIMECRES 22 DE NOVEMBRE A LES 17.00 h

No cal inscripció prèvia

Gratuït

 

Direcció: Sofia Coppola

Bob Harris (Bill Murray) és un actor de mitjana edat que es troba a Tòquio per fer sessions fotogràfiques publicitàries. Està casat, però el seu matrimoni ha entrat en una fase d’avorriment i ell està en una etapa de malenconia. A l’hotel on s’allotja coneix la Charlotte (Scarlett Johansson), la jove esposa d’un fotògraf que està treballant durant uns dies en altres llocs del Japó, de manera que ella es troba sola a Tòquio. Tots dos pateixen insomni i es coneixen al bar de l’hotel; entre ambdós s’estableix una relació de comprensió mútua, que es va estrenyent al llarg dels dies en els quals cadascun aprèn i comprèn els aspectes més personals de l’altre.

 

Sobre la directora: La carrera cinematogràfica de Sofia Coppola va començar de molt jove, ja que essent un nadó va aparèixer a la pel·lícula El padrí. A més ha aparegut en diverses pel·lícules del seu pare. El seu paper més conegut va ser el de Mary Corleone a El padrí III (1990), en un paper que estava pensat inicialment per a Winona Ryder, però que una malaltia li va impedir d'interpretar. Aquesta interpretació va rebre moltes crítiques i va acabar amb la carrera interpretativa de Sofia (encara que posteriorment va fer petites aparicions en les pel·lícules Inside Monkey Zetterland (1992) i Star Wars Episodi I: L'Amenaça Fantasma (1999).

 

Coppola és coneguda per la seva carrera com a directora. La seva primera experiència darrere de la càmera va ser amb el curtmetratge Lick the Star (1998). El seu reconeixement a nivell mundial arribaria amb les pel·lícules The Virgin Suicides (1999) i l'oscaritzada Lost in Translation (2003).

On: Centre Cívic Tomasa Cuevas
Adreça: C. Dolors Masferrer i Bosch, 33-35

Telèfon: 932916462

Compartir