MARTA SERRET i MARIA QUERO
PROJECTES EN RESIDÈNCIA

01/10/2021 > 01/04/2022

El Centre Cívic Tomasa Cuevas acull trimestralment diferents projectes artístics en residència.

Per a més informació podeu escriure a:

coordinació.cctomasacuevas@progess.com

 

ASSAIG OBERT 29 D'OCTUBRE A LES 11 H

inscriu-te: ASSAIG OBERT INSCRIPCIÓ

MARTA SERRET i MARIA QUERO

El projecte de la Marta Serret i la Maria Quero neix de la necessitat d’apostar per idees oblidades i posar en marxa la seva necessitat de crear i investigar noves formes corporals.

Després d’haver treballat en diferents processos creatius, sempre dins del rol d’intèrpret, pretenen crear un espai sense prejudicis ni barreres per a la lliure creació, apostant per llenguatges contemporanis i innovadors.

 

PROJECTE EN RESIDÈNCIA: Krumau, 1910

Actualment la Marta i la Maria estan treballant en el projecte “Krumau, 1910”:

Dues dones es coneixen sobtadament en la mateixa habitació, l’habitació del mateix home. Ell és Egon Schiele, un artista jove i talentós; elles, només dones. Renatte i Helga podrien representar les diferents etapes de la vida: una és jove, plena de vida, enamoradissa i innocent; l’altra, madura, intel·ligent i adobada.

A través d’una trobada fortuïta i involuntària aquests dos personatges canviaran la seva concepció respecte a l’amor i combatran amb les seves pròpies pors i  inseguretats derivades d’una societat exigent i opressora, una situació que els  permetrà arribar a l’autoconeixement, realització i acceptació personal.

 

ASSAIG OBERT

Divendres 29 d’octubre a les 11h

Les artistes obren les seves portes per tal de que tothom qui ho vulgui pugui venir i presenciar en directe el procés de creació del seu projecte. Faran una petita mostra del treball en procés i al finalitzar es podrà conversar amb les artistes, compartir inquietuds, sensacions i opinions del seu treball ajudant-les així a millorar el seu procés de creació a la vegada que el públic pot entendre millor de la mà de les mateixes artistes el significat de la obra.

On: Centre Cívic Tomasa Cuevas
Adreça: Dolors Masferrer i Bosch 33-35

Inici d'inscripció: 01/10/2021
Fi d'inscripció: 31/01/2022

Email: coordinacio.cctomasacuevas@progess.com

Compartir