CONCERT: EL PONY PISADOR "a capella"
BARCELONA DISTRICTE CULTURAL

Divendres
De 20.00 h a 21.30 h

Preu: Gratuït

EL PONY PISADOR A CAPELLA
DIVENDRES 17 DE DESEMBRE, a les 20 h

Que les cançons marineres de fa dos-cents anys, els anomenats sea shanties, es farien virals al Tik Tok era una cosa que pocs podien imaginar, però que una de les promeses del gènere sigui una banda de Barcelona és encara més insòlit. Ells són El Pony Pisador, un grup de folk que barreja estils de música tradicional d'arreu del món, fent especial èmfasi a la música marinera. Els sea shanties són cançons de treball marineres de l'època de les grans rutes comercials, que servien per acompanyar les tasques de bord.

Aquest gènere musical quedava relegat a melòmans d'aquesta escena tant concreta, fins que, a finals del 2020, el tiktoker Nathan Evans va penjar un vídeo cantant Wellerman, un sea shanty d'origen neozelandès del segle XIX. En pocs moments la cançó es va fer viral, fins al punt que la versió més famosa de la cançó del grup The Longest Johns va arribar al número 1 a les llistes de hits virals de tot el món.

El Pony Pisador ja fa temps que porten els sea shanties a Catalunya, traduint-los i adaptant-los al català, amb temes com Tot és part de ser un pirata o Garotes a Premià de Mar, però el repertori de la banda va més enllà d'aquestes cançons i es caracteritza per una barreja de diferents estils de folk i música tradicional d'arreu del món. En les seves composicions, amb un punt d'humor present constantment, la música celta, el bluegrass, la tarantel·la, el iòdel (cant del Tirol i Suïssa) i també els cants mariners com els sea shanties i les havaneres, hi són presents marcant un estil particular i marca de la casa.


Amb la col·laboració de: Barcelona Districte Cultura

RESERVA LA TEVA ENTRADA 15 DIES ABANS DE L'ESPECTACLE: 

CLICA AQUÍ PER RESERVAR

On: Centre Cívic Tomasa Cuevas
Adreça: Dolors Masferrer i Bosch 33-35

Inici d'inscripció: 02/12/2021
Fi d'inscripció: 17/12/2021

Telèfon: 93 291 64 62

Compartir