52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

11 concerts liderats per dones

Diversos centres cívics
23, 24, 27, 29, 30/10, 04 i 05/11/2020
  • Música

Gran varietat d'estil

Ja sabeu que l'agenda sonora és una de les seccions més riques dels Centres Cívics de Barcelona, oi? També esteu al cas de l'aposta dels cinquanta-dos centres culturals de proximitat per donar veu a les dones? És precisament amb aquesta finalitat que avui destaquem una bona colla de concerts liderats per dones. Ja veureu quin ventall més ampli de propostes!

Comencem el repàs per l'agenda ressaltant les notes de blues, soul i funk que porta la Koko-Jean & The Tonics al CC Matas i Ramis (23/10 – 21.00 h) i a final de mes, al CC Albareda (30/10 – 20.00 h) dins el circuit Barcelona Districte Cultural.

Si parlem de blues, no podem deixar de banda un dels grans referents a casa nostra: la Big mama Montse. A Womblues (CC La Sedeta, 24/10 – 12.30 h) canta, toca la guitarra i uneix forces amb dos altres grans noms, la Sister Marion (piano i veu) i la Sweet Marta (harmònica i veu). Química pura!

I d'unes veus clàssiques passem a un nom que puja amb força i de quina manera! La mallorquina Maria Jaume (CC Urgell, 27/10 – 20.00 h), guanyadora de l'últim Sona 9, presenta Fins a maig no revisc de folk acústic i pop independent. El concert s'inclou dins la programació del Festival de les Arts de l'Eixample Tangent.

Del pop al tango. El quartet de violoncels Les Mademoicelli (CC Urgell, 29/10 – 19.30 h) format per l'Andrea Amador, l'Anna Costa, la Laia Puig i l'Amaia Ruano, ret un homenatge a Astor Piazzolla dins el cicle Clàssica i altres temps.

De tangos també en canta l'endemà el duet La Carmela (CC Can Verdaguer, 30/10 – 19.00 h). Però la gran complicitat artística entre la Queralt Lahoz i en Daniel Felices va més enllà i tenen espai per a boleros, flamenc o peces d'autor.

Igualment dins el Tangent, podreu capbussar-vos de ple en el món electrònic de la Carla (CC Casa Golferichs, 30/10 - 19.30 h) Serrat, acompanyada del seu germà Toni a la bateria.

El mateix divendres, el 25è Festival Internacional de Músic Experimental LEM 2020 passa pel CC La Sedeta amb una doble proposta com a clausura del cicle. De primer hi trobem la Blanca Llum i Los Sara Fontán i tot seguit l'Eli Gras (30/10 – 19.30 h), una de les artistes més influents de l'underground barceloní de les darreres dècades.

Ja al mes de novembre torna el cicle Músiques en femení al CC Casa Elizalde amb la veu jove i amb gran personalitat de la Marta Knight (04/11 – 20.00 h), en un concert ajornat a la primavera.

És el mateix cas que l'actuació de la Sandra Bautista (CC Sagrada Família, 05/11 – 20.00 h). Dins el cicle de concerts Ara toca..., comprovarem com l'estil vocal la situen entre les veus més reconegudes de l'escena actual, tocant infinitat de gèneres. En aquest concert, en format duo, presenta Trapezista.

Totes les activitats són gratuïtes, però cal que reserveu entrada prèviament. Recordeu que hem hagut de reduir la capacitat dels espectacles i per tant hi ha menys butaques a disposició. Si teniu reserva i no vindreu, tingueu en compte que altres persones podran accedir a la sala si vosaltres retorneu les entrades que no fareu servir. Aquí us expliquem com podeu fer-ho en línia. Si us plau, no deixeu les butaques buides!

Activitats relacionades