52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

15 tallers curiosos per aquesta tardor

Diversos centres cívics
Fins al 15/12/2020
  • Tallers

Propostes originals que també podeu cursar aquest trimestre

Pilates, ioga, restauració de mobles, anglès, dibuix i pintura... són tallers d'allò més habituals (i amb molt d'èxit!) als Centres Cívics de Barcelona cada nou trimestre. El que potser us sorprendrà més és poder seguir un curs de cuina creativa especialment pensada per a persones mandroses, aprendre a crear un podcast, un curset de bricolatge domèstic, practicar boxa esportiva, jardineria mediterrània o fins i tot iniciar-vos en la fonètica xinesa!

D'entre els centenars d'alternatives on us podeu matricular aquesta tardor, hem fet un recull d'aquelles propostes que hem trobat més peculiars:

Funky dels 70
CC Cotxeres Borrell
Del 02/10 al 13/11 - 45,24 € (7 sessions)

Salteu a la pista de ball a ritme de funk, soul, pop i disco dels anys 70. Diversió i exercici assegurats!
 
 
Ballem música dels 80
CC Casa del Rellotge
Del 30/09 al 09/12 – 70,29 €

Divertiu-vos i feu exercici amb les coreografies de la música de la dècada dels anys 80. Des de Duran Duran a Police passant per Michael Jackson.
 
 
Balla al ritme dels 90
CC Josep Maria Trias i Peitx
Del 02/10 al 04/12 - 46,50 €

Poseu-vos en forma i esbargiu-vos tot ballant les coreografies amb la música i els musicals de la dècada dels noranta.
 
 
Dj's en femení
CC Cotxeres Borrell
Del 29/09 al 10/11 - 54,29 €

Taller per a dones que voleu aprendre a fer de Dj i producció. Us acostareu al món de la música i l'electrònica donant-los el seu espai i forma.
 
 
Orquestra d'ukuleles
CC La Sagrera – La Barraca
Del 03/10 al 28/11 – 69,74 €

Fa temps que toques l'ukulele, però t'avorreixes tocant la mateixa cançó a casa una vegada i una altra? Apunta't a l'orquestra que organitza el CC La Sagrera – La Barraca! Adreçat a qui tingui un coneixement avançat de l'instrument i que vulgui aprendre noves notes, ritmes i acords tot. Recordeu que cal portar ukelele soprano, tenor o concert.
 
 
Aula d'enquadernació
CC Sant Martí
Del 01/10 al 03/12 – 73,21 € + 20,00 € suplement de material

Si us agrada treballar amb les mans, la papereria i la creació, aquesta és la vostra! El curs permet aprofundir en noves tècniques, cosits i a explorar la creativitat. Si teniu experiència en scrapbook o enquadernació, molt millor!
 
 
Lettering
CC Vil·la Urània
Del 07/10 al 04/11 - 38,76 € + 15 € de material

Voleu saber com dibuixar lletres boniques? Voleu descobrir el lettering com una manera de desconnectar? Aquí aprendreu les bases d'aquesta tècnica, des del traç, passant per com fer majúscules i minúscules, fins a crear lletres amb personalitat pròpia. També us endinsareu en la composició i aprendreu a utilitzar els materials, diferents recursos i coneixerem els mil usos i possibilitats d'aquest art.
 
 
L'art d'embolicar regals
CC La Cadena
05/12/2020 (monogràfic) - 12,78 € + 5 € de suplement de materials

A principi de desembre tothom comença a pensar en el període nadalenc, l'època de l'any quan s'intercanvien més regals. Una de les gràcies és com embolicar els paquets. Al monogràfic del CC La Cadena us ensenyaran a regalar obsequis ben bonics, de totes les formes i mides i embolcallant-los amb tota mena de materials.
 
 
De la idea al paper: aprendre a escriure un guió
CC Pati Llimona
Del 08/10 al 03/12 – 76,67 €

Teniu una història al cap i no sabeu com plasmar-la al paper? Com tots els oficis, l'aventura d'escriure per a ficció i documental té les seves pròpies tècniques, amb les quals podreu crear del no-res tot un univers de situacions i personatges.
 
 
Stop-motion
CC La Cadena
Del 01/10 al 10/12/2020 - 70,29 € + 10 € suplement de materials

Us agradaria rodar una pel·lícula a partir de moltes fotografies? En aquest taller aprendreu a escriure el guió, crear els personatges i decorats, a muntar l'escena, a enregistrar l'acció i a editar el resultat final. El CC Sant Andreu ofereix un taller (01 i 15/12 - 17,04 €) similar de dues sessions al mes de desembre.
 
 
Construeix un plató casolà
CC Pati Llimona
Del 13/10 al 17/11 – 51,11 €

En aquest taller obtindràs les claus per aconseguir els efectes d'il·luminació per a les fotografies d'un plató professional, però fet amb materials de casa que tenim a l'abast.
 
 
Doblem en català
CC Casa Orlandai
07/10 - Gratuït

Per a totes les edats i procedències. Hi doblareu fragments de pel·lícules de ficció, documentals i dibuixos animats amb en Francesc Fenollosa i Ten, el Geni Tortuga de Bola de Drac.
 
 
El crim organitzat: un fantasma silenciat
CC La Casa Elizalde
Del 01/10 al  12/11 - 72,33 €

Terrorisme, tràfic de persones, sectes, narcotràfic... Però, què sabeu d'aquestes activitats fraudulentes? Com actuen, per què i qui són? Amb aquest taller criminològic us endinsareu en un món desconegut per la gran majoria: el crim organitzat i el terrorisme.
 
 
Introducció al cultiu en jardineres i plantació de tardor
CC Vil·la Florida
05/10/2020 - 14,33 €

Aquest trimestre teniu l'oportunitat d'aprendre a organitzar un conreu anual i les relacions reproductives dels cultius a l'hort. El taller tindrà una part teòrica i una part pràctica que es realitzarà a les taules de cultiu de les famílies del centre, per tal de poder aplicar-hi els coneixements adquirits. Us ensenyaran les característiques de cultiu d'una jardinera de balcó i quines espècies són les més idònies per plantar-hi aquesta temporada.
 
 
Prendre decisions
CC Can Deu
Del 06/10 al 15/12 - 77,50 €

Aquest curs se centra a entendre la gestió del dia a dia i com es pot millorar la presa de decisions que afecten constantment, com ara problemes a la feina o en família. No dubteu més i apunteu-vos-hi!

Activitats relacionades