52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

20è Horta cançó d'autor

CC Matas i Ramis
18, 19 i 20/06/2021
  • Música

Aquestes propostes ja han passat

De les 100 propostes rebudes, només una s'emportarà el primer premi

El CC Matas i Ramis ja frisa per conèixer quins músics guanyaran la vintena edició del concurs de cantautor/es d'Horta-Guinardó, que enguany estrena imatge, web i nova denominació com a Horta cançó d'autor. La convocatòria ha rebut cent propostes de tota mena d'estils i modalitats.

Si voleu conèixer els vint grups que han passat la primera selecció, podreu fer-ho a les semifinals el divendres 18 (20.00 h) i dissabte 19 (19.00 h) de juny a l'equipament del carrer Feliu i Codina, 20 d'Horta. L'endemà, hi haurà la gran final amb les deu propostes finalistes. Serà diumenge 20 de juny a partir de les 18.00 h a l'escenari que trobareu just davant del centre.

Les propostes guanyadores se sabran el mateix dia de la final, just després de l'actuació de tots els participants i la deliberació del jurat. Qui s'emporti el premi del jurat obtindrà 1.000€ i participarà en diversos concerts. El premi a la millor cançó té una dotació de 600€. La dotació econòmica per a la millor proposta original és de 600€ i finalment, el públic atorgarà un guardó remunerat amb 200€.

Si voleu assistir a les semifinals i a la final, només cal que reserveu entrades gratuïtes des del web del CC Matas i Ramis. Si teniu la reserva feta i finalment no hi anireu, cancel·leu la inscripció amb temps per tal que altres persones puguin accedir als concerts. Aquí us expliquem com fer la reserva i la devolució.

Des de l'any 1997 l'equipament d'Horta treballa per difondre nous valors de la cançó d'autor. És el concurs centrat en les veus emergents més antic de Catalunya i des de la seva primera celebració han passat noms tan reconeguts actualment com els germans Muñoz, components d'Estopa (1998), Rafa Pons (2005), Maika Makovski (2005), Anna Roig (2008), Rusó Sala (2010) o Guiem Soldavila (2015). La guanyadora de l'anterior edició, va ser la proposta de la Yuhniversia. Actualment la contesa se celebra cada dos anys, en lloc de ser anual com fins a l'any 2013.

Activitats relacionades