52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

3 activitats dins del Temporals

Diversos centres civics
22, 29 i 30/03/2023
  • Art i exposicions

Són propostes per aprofundir en els projectes artístics

El circuit itinerant de projectes expositius Temporals continua el seu recorregut pels barris de Barcelona. Cada una de les vuit exposicions, que es podran visitar durant tot l’any, s’acompanya d’un seguit d’activitats complementàries (accions i experiències artístiques) que fomenten la interacció amb els públics i l'endinsar-se en els conceptes que treballa cada proposta expositiva.

Us destaquem tres activitats per fer abans d’acabar el mes. Ja us hi podeu apuntar!

 
Taller: Desmembrant el poder
CC Cotxeres de Sants
22 i 29/03 – 18:00 h

Vinculat a l’exposició Estudio sobre la monarquía de Marta Pareja
Com representem el poder? Podem generar imaginaris alternatius a la imatge més canònica? A través del joc teatral, l’escriptura creativa i l'exploració visual, generarem representacions entorn del tema que permetran la reflexió i el debat. El resultat del taller s’incorporarà a l’exposició vigent. L'artista continuarà manipulant i treballant els temes i material sorgits durant les sessions per incorporar-ho a l’exposició següent.
Si voleu conèixer una mica més els conceptes tractats a l’exposició, que s’inaugura el 21 de març, hi ha prevista una visita guiada (19/04 – 19:00 h) que inclou un banquet. Es reflexionarà sobre la monarquia, la memòria històrica i l’art.

 
Taula rodona "Natura i ciutat"
CC Can Basté
29/03 – 19:00 h

Vinculada a l’exposició Jardins sota l’asfalt de Laia Noal
L'artista Laia Noal i el tècnic de Parcs i Jardins de Barcelona Juan Bernardo Martín Corral us conviden a parlar sobre la relació que tenim amb la natura a les ciutats, quin és el model de Barcelona i quins d’altres s'apliquen a altres ciutats. També es tractarà sobre què s’entén per natura. En aquesta taula roda es creuaran les perspectives de dos professionals que, des de l'art i la jardineria, troben el seu punt d'unió en la natura.

 
Taller Els objectes que poblen la nostra ciutat
CC Guinardó
30/03 – 19:00 h

Vinculat a l’exposició La ciutat en joc d’ArsGames
Aquest és un taller pràctic a càrrec de l’artista Monica Rikić, Premi Nacional de Catalunya, per generar contes interactius. La ciutat està poblada d’objectes que defineixen com es transita i habita: bancs, semàfors, senyals de trànsit, fonts... Us heu plantejat com canviaria la ciutat si aquests objectes es transformen? En podeu imaginar de nous? Mitjançant el disseny especulatiu i fent servir l’eina makey makey, repensareu la ciutat, generant objectes interactius i noves maneres d’habitar-hi.

Activitats relacionades