52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

3 concerts al pati

CC Albareda
07, 14 i 21/06/2019
  • Música

Aquest mes de juny, el CC Albareda trasllada l'escenari a l'exterior

Coincidint amb l'arribada del bon temps, el CC Albareda aprofita les bones temperatures per portar les actuacions musicals al pati interior de l'illa.

L'eixida de l'equipament del Poble-sec serà l'escenari per on passaran tres propostes ben diferenciades entre si, però totes ben interessants i estimulants. Les actuacions tindran lloc els tres primers divendres de juny. L'entrada és gratuïta, però cal reservar plaça prèviament des del seu web, telefonant al 934 433 719 o bé presencialment passant pel centre, quinze dies abans de cada sessió.

El primer concert fa sonar una fusió de ritmes d'arrels musicals provinents de Ghana com l'afrobeat, makossa, funk, native blues, reggae amb l'actuació del compositor, cantant i multiinstrumentista Kwame (07/06 – 20.00 h). Instal·lat a la ciutat de Barcelona de fa ja uns anys, explora les seves arrels amb el projecte Kwame Ghana High Life.

El divendres següent serà el torn per gaudir de la poderosa veu d'Izä (14/06 – 20.00 h) presentant el nou disc Veneno, projecte gestat als bucs del CC Albareda. El segon treball d'aquesta artista, col·laboradora habitual del DJ Panko (Ojos de Brujo), Oriol Tramvia o Chico Ocaña (Mártires del Compás), consta de vuit temes que es mouen entre el funk, el rock, el rock, el pop i l'electrònica, amb un toc del sud característic d'Izä.

Finalment, i amb motiu de la Festa de la Música que se celebra arreu del món, arriba la tercera edició de les sessions Àfrica és el ritme del món (21/06 – 19.00 h). Sota el lema Sounds & Critical Thinking, els alumnes del taller que imparteix Sara Ardite ompliran el pati amb el què han après durant el curs, punxant tots els temes de la sessió DJ.

Activitats relacionades