52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

4 pel·lícules per veure aquests dies

Diversos centres cívics
Fins al 24/07/2019
  • Cinema

Cartellera final abans no surti el "The end"

El curs va arribant al seu final i una de les activitats d'estiu més apreciades, el cinema a la fresca, presenta els últims films que es projecten aquesta setmana. A algunes pantalles no ha sortit el «The End» i el fos a negre, encara hi ha quatre cartelleres amb programació:
 
 
Moulin Rouge
CC Sarrià
23/07 – 22.00 h

Nicole Kidman i Ewan McGregor encapçalen una de les pel·lícules més taquilleres de la dècada. Ambientat al famós cabaret parisenc, el film va suposar una revisió del gènere musical, en introduir temes contemporanis situats a principi del segle XX. Amb el colorit musical es clou el cicle de cinema a la fresca als jardins de Vil·la Cecília.
 
 
Petitet
CC Can Basté
23/07 – 22.00 h

El film, dirigit per Carles Bosch, narra la perseverança de Joan Ximénez Valentí, conegut com a Petitet, per complir la promesa feta a la seva mare abans de morir, de portar la rumba a un dels escenaris més importants: el Gran Teatre del Liceu. Aquesta pel·lícula tanca el cicle Pantalla Barcelona d'estiu. 40 minuts abans el DJ Riki Undersounds amenitzarà la vetllada.
 
 
Visages villages
CC El Sortidor
24/07 – 21.30 h

Agnès Varda, una de les pioneres en el cinema feminista i figura emblemàtica de la nouvelle vague i el fotògraf i muralista professional Jean Renné inicien un viatge per diferents regions de França, fotografiant persones, llocs i fent un homenatge de totes elles amb murals de gran format. Els artistes també ens parlen de la seva mirada al món, tot fent un repàs biogràfic de la figura d'Agnès Varda, recentment desapareguda. És una de les activitats de Festa Major del Poble-sec.
 
 
Ciudad infinita – voces del ermitaño
CC Casa Groga
17/07 – 19.00 h

Documental que explica el relat d'una construcció d'un barri a la ciutat de Lima (Perú) en la dècada dels anys 60, dirigit per l'arquitecta-urbanista de la UIC la Sra. Kathrin Golda-Pongratz i Rodrigo Flores, Lima 2018. Amb la presència de l'equip que faran una presentació i explicació del projecte. Tot seguit conduiran un debat.

Activitats relacionades