52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

En clau de sol, un estiu a Sarrià

CC Sarrià
03, 09, 10, 17 i 23/07/2019
  • Cinema
  • Familiar
  • Música
  • Tallers

Concerts, cinema a l'aire lliure i activitats familiars

Música als jardins, pel·lícules a la fresca i activitats per a tota la família! Amb una programació tan completa, el CC Sarrià ens convida a passar tot l'estiu a casa seva.

Per novè estiu consecutiu, el CC Sarrià organitza el cicle En clau de sol. Tres dimecres de juliol durant els quals podreu gaudir de diverses propostes músicals a la fresca dels jardins de Vil·la Cecília.

Els vespres musicals s'estrenen amb el blues i country folk dels Rags & blue (03/07 – 19.30 h). El trio acústic, format pels germans Ragull i Lali Artigues Lady Blue, adapten clàssics del gènere. La veu és la protagonista de la formació que s'acompanya de guitarres acústiques amb molts bons fonaments i amb tècniques importades del continent americà com el fingerpicking i l’slideguitar.

El segon dimecres en Clau de sol, recau amb les melodies de fusió mediterrània del Cafè d'Alger (10/07 – 19.30 h). Liderat per Yacine Belahcene i completat amb Massinissa Aït-ahmed i Marc Serrats, aquest trio barceloní toca música amb influència jamaicana, feta a Catalunya i arrels nord-africanes amb gust de mediterrani.

El trio Caracara (17/07 – 19.30 h) omplirà el parc amb samba, jazz fusió i world music. La música és d'autor, però la improvisació i les estructures típiques dels estàndards de jazz són els elements transversals de tot el seu repertori.
 

Pel que fa al cinema a la fresca, el CC Sarrià aposta pels musicals amb dos clàssics. Qui no ha ballat algun cop la banda sonora de Grease (09/07 – 22.00 h)? La pel·lícula que va catapultar a la fama John Travolta, després d'haver protagonitzat Saturday Night Fever, i Olivia Newton-John barreja rock & roll, boogie-woogie i pop va ser un redescobriment de l'ambient cultural i musical estatunidenc dels anys 50. La segona projecció a l'aire lliure és un clàssic més recent: Moulin Rouge (23/07 – 22.00 h). Nicole Kidman i Ewan McGregor encapçalen una de les pel·lícules més taquilleres de la dècada. Ambientat al famós cabaret parisenc, el film va suposar una revisió del gènere musical, en introduir temes contemporanis situats a principi del segle XX.

L'equipament no s'oblida de la canalla! Dedica especial atenció al públic familiar amb la Petita proposta, on podran fer ventalls (02/07 – 18.00 h), desenvolupar la punteria i habilitat tot jugant a petanca (03 i 10/07 – 18.00 h), esculpir figures manipulant el fang (09/07 – 18.00 h) o participar en la tradicional volada d'avions (16/07 – 18.00 h). Els jocs d'aigua són part important de l'agenda del centre amb el Remull en família: podreu fer-hi bombolles gegants (04/07 – 11.00 h), acabar el matí ben fresquets després de manipular els materials d'aigua (11/07 – 11.00 h) o provar els colorants amb el taller pintura d'estiu (18/07 – 11.00 h), on el cos pot ser un llenç més.

Totes les activitats d'estiu són gratuïtes i cal reservar entrada pel cinema i l'agenda familiar. Recordeu, a més a més, que l'entranyable restaurant – cafeteria del centre està obert els dies que hi ha espectacle i hi podreu fer un mos o un beure per apaivagar la gana i la set.

Activitats relacionades