52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

6 tallers per omplir la vida de verd

Diversos centres cívics
Fins a final de març de 2019
  • Tallers

Jardineria, horticultura i art floral

Comencen les inscripcions dels nous tallers que s'impartiran entre gener i final de març de l'any entrant. Practicar la jardineria aporta grans beneficis per a la salut. Les plantes no només redueixen l'estrès i creen un sentiment de benestar quan se'n té cura, sinó que milloren la qualitat de l'aire i ajuden a reduir el soroll ambiental.

Per tal que oxigeneu la vida amb la presència de plantes al vostre voltant, us hem elaborat una petita llista dels cursos que podeu seguir envoltats de verd.
 
 
Jardineria: plantes de balcó i d'interior
CC Sagrada Família
Del 07/01 al 25/02/2019 – 59,68 € + 5 € per material

Aprèn les nocions bàsiques del cultiu de plantes en testos: substrats, poda, plagues i malalties i tractaments adequats.
 
 
Mini jardins aquàtics. Decoració sostenible
CC Joan Oliver – Pere Quart
Del 10/01 al 14/03/2019 – 39,02 €

De jardins n'hi ha de moltes menes, també d'aquàtics. En aquest taller teniu l'oportunitat de dissenyar espais plens de màgia i vida creant suports i estructures que complementen la decoració. Una activitat creativa amb la qual viureu estones ben relaxants i plenes de creativitat.
 
 
Garden sketching
CC Sagrada Família
Del 12/01 al 02/02/2019 – 39,78 € + suplement per material

Si sou dels privilegiats que disposeu d'un jardí o teniu ganes de dedicar-vos a dissenyar espais verds, en aquest taller aprendreu a identificar arbres, arbustos i plantes, la perspectiva atmosfèrica, enquadraments i a situar les ombres segons les hores del dia.
 
 
L'hort a l'hivern. Rotacions i associacions de cultius
CC Vil·la Florida
14/01 – 13,79 € (preu per confirmar)

Monogràfic per planificar els cultius per treure el màxim profit de la terra.
 
 
Ikebana, art floral japonès
CC Urgell
Del 25/01 al 15/03/2019 – 79,57 € + suplement per material

La subtilesa de les composicions farà viure una experiència meditativa i de connexió amb les flors. Mitjançant el hana-no-kokoro, conectareu flor-practicant, entrenant els sentits per a viure una vida més plena i amb més sentit.
 
 
Horticultura urbana
CC Can Deu
05/02/2019 – Gratuït

Voleu conrear el vostre propi hort a la ciutat? Esteu pensant de tenir una taula de cultiu a casa? No teniu prou espai i voleu conèixer-ne alternatives? Us falta experiència per saber què plantar, quan fer-ho i com? En aquest taller pràctic resoldreu totes aquestes qüestions.
 
 
I si us quedeu amb ganes de més, sempre podeu consultar la breu guia d'horts urbans als centres cívics on trobareu horts col·lectius, tallers, consultories i molt més.

Activitats relacionades