52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

7 tallers literaris

Diversos centres cívics
Fins al 31/03/2019
  • Literatura
  • Tallers

Cursos per desenvolupar l'escriptura

Tot esperant la 14a Setmana de novel·la negra de Barcelona i coincidint amb l'inici dels tallers del període hivernal, volem ajudar-vos a cultivar el plaer d'escriure recomanant-vos un reguitzell de cursos literaris especialitzats. Perquè a redactar també se'n pot aprendre. I vés a saber, potser l'any vinent sou vosaltres qui participeu a la #BCNegra!
 
 
Escriu la teva novel·la
CC Joan Oliver – Pere Quart
Del 09/01 al 13/03

Un curs introductori on es treballa per trobar l'estil i la veu pròpia, el narrador i el punt de vista.
 
Estils i tècniques literàries
CC Font de la Guatlla
Del 14/01 al 18/03

Des d'una trama fixa, però alhora flexible es donaran les eines necessàries per trobar com desencallar una escena clau tot passant pels diferents estils literaris.
 
L'alquímia de les lletres (eines per escriure)
CC Cotxeres de Sants
Del 16/01 al 20/03

Apreneu a fer servir les eines necessàries per construir un conte o bé una novel·la com pot ser un senzill esquema de treball i altres tècniques ben senzilles.
 
Estils i escenes literàries: escriure fora de la zona de confort
CC Casa Elizalde
Del 22/01 al 26/03

Diàlegs, descripcions, escenes... a partir de l'aplicació d'exercicis pràctics disparareu la vostra creativitat i aprendreu a jugar amb els recursos literaris personals.
 
De la idea al paper
CC Pati Llimona
Del 04/02 al 25/03

D'idees, qui més qui menys en té alguna ballant-li pel cap. Ara bé, posar negre sobre blanc ja és una altra cosa. Com tots els oficis, escriure també té les seves tècniques que cal aprendre abans de posar-s'hi.
 
Escriptura creativa
Trobareu tallers per desenvolupar l'escriptura a diversos centres cívics, ara bé, el CC Casa Golferichs s'especialitza en Relats curts (del 24/01 al 28/03) i el CC La Sedeta, en contes breus (del 21/01 al 25/03).
 
 
I un cop això d'escriure us sigui bufar i fer ampolles, podeu enviar les vostres creacions abans del 03/02 al 19è Premi de Relats Curts del CC Sagrada Família o bé en el Microconcurs, en aquest cas fins a final de gener!

Activitats relacionades