52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Balköning

CC Trinitat Vella
10/04, 22/05 i 26/06/2021
  • Música

Nous concerts al Trinitat Vella

Si durant el confinament el CC Trinitat Vella ens va acompanyar el vermut dels diumenges amb les Megues i olives en línia, les actuacions van passar a fer-se des del balcó del centre un cop es va poder sortir al carrer. I d'aquí va sorgir el cicle musical Balköning, ara ja des de l'Espai Foradada (c/ Foradada, 36).

Un dissabte al mes, la sala d'actes del centre acull una actuació en directe amb propostes musicals de petit format i d'àmplia varietat d'estils. Els concerts de la primavera s'estrenen amb l'actuació de Renato al aparato (10/04 – 12.00 h). Diuen que és el pitjor cantautor del moment i que si és cantautor és perquè ningú més vol tocar amb ell. Humor absurd i antisistema entre tema i tema.

Al mes de maig podreu descobrir un projecte amb origen a Nou Barris. Aura (22/05 – 12.00 h) amb la gran veu de la Monique Makon al capdavant i la Clara Martín a la guitarra. El duo reivindica la lluita feminista fent un recorregut a través del soul al R&B més actual.

Com si fos una celebració del naixement del grup, la Srita. Julia y sus ex (26/06 – 12.00 h) actuaran al voltant de la revetlla de Sant Joan, quan es va gestar la formació. Swing, blues, cúmbies, bossa, ska i tangos és la base del darrer concert-espectacle de la primavera. Música i rialles assegurades!

Ja podeu reservar entrades gratuïtes al web del CC Trinitat Vella. Recordeu que hem hagut de reduir notablement el nombre de localitats i per això, si teniu una entrada i finalment no hi podreu assistir, retorneu-la per tal que altres persones puguin accedir-hi. Aquí us expliquem com fer la reserva i la devolució.

Activitats relacionades