52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Megues i olives

CC Trinitat Vella
Durant el confinament sanitari
  • Circ
  • Dansa
  • Familiar
  • Literatura
  • Música
  • Teatre

Aquestes propostes ja han passat

Vermuts culturals al CC Trinitat Vella

Amb l'estiu a tocar, ve de gust fer un vermutet els diumenges, oi? I si, a més a més, us diguéssim que el podeu acompanyar tot veient una actuació en directe? Doncs el CC Trinitat Vella ha tingut la mateixa pensada i us convida, cada diumenge a les 13.00 h, a un concert en acústic, un número de circ, una peça de dansa, un espectacle de màgia, un monòleg... La cita és al seu perfil de Facebook i les patates i les olives, però, van a compte vostre!

Després de cada espectacle, podeu pagar entrada amb el sistema de taquilla inversa. El centre facilitarà o bé el bizum de l'artista o bé el seu compte corrent per tal que pugueu fer una aportació. El preu el poseu vosaltres!

El primer Megues i olives porta la màgia del prestidigitador Carles Kenai (24/05 – 13.00 h) a escena. No sabem si traurà un conill del barret de copa, però de ben segur que quedarem amb un pam de boca oberta amb els seus trucs. Abracadabra!

El diumenge següent hi haurà el cabaret Pa' lo que me queda en el confinamiento de la Meriu López (31/05 – 13.00 h), una actriu lligada especialment a l'equipament de la Trinitat, ja que forma part del projecte Peluquitas i havia treballat al centre.

La música protagonitza el tercer aperitiu cultural amb el concert de El Sobrino del Diablo (07/06 – 13.00 h). El cantautor Juan Gómez omplirà vermut amb els seus temes de rock intercalats amb els monòlegs humorístics habituals.

Heavy, flamenc i pop, regat amb un bon raig d'humor és la proposta dels Hermanowar Broders (14/06 – 13.00 h) per al segon aperitiu del mes de juny.

El Dia de la Música podrem combinar l'aperitiu amb l'actuació de la Betiana Barros & cia (21/06 – 13.00 h), un espectacle de música i ball flamenc.

L'últim diumenge de juny, el vermut musical comptarà amb el concert dels Ràdio Mangostino (28/06 - 13.00 h), un trio vocal i multinstrumental format per la veu lírica de la Natàlia Ordóñez, el llenguatge jazzístic de Lola Stouthamer i la versatilitat estilística d'en João Braz.

Amb què més ens sorprendrà l'equip del CC Trinitat Vella? Si voleu actuar al cicle Megues i olives, aquí teniu la convocatòria oberta.

Activitats relacionades