52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Dia de la Música 2020

Diversos centres cívics
Fins al 21/06/2020
 • Música

Aquestes propostes ja han passat

Cesk Freixas, Dani Tejedor, Betiana Barros, Oye! Sebas...

Quan el ministre de cultura francès va establir el 21 de juny com a Dia de la Música l'any 1982, poc podia imaginar que la celebració es popularitzaria per tot el món de la manera que ho ha fet durant quasi quatre dècades. I és que any rere any, coincidint amb el solstici d'estiu, són més les persones i institucions que s'afegeixen a l'homenatge de la pràctica musical entre tota la població.

Enguany, malgrat les circumstàncies excepcionals, els Centres Cívics de Barcelona volem contribuir a la celebració amb un bon grapat de propostes.

El CC Albareda, sempre disposat a promoure la música a tots els àmbits, comença les celebracions amb un taller de cúmbia (18/06) en línia. Tres mestres us guiaran pels elements d'aquest estil com són la percussió, la melodia i els diversos instruments habituals. Tot seguit hi ha un concert tropical amb l'actuació en directe del Oye! Sebas (18/06 – 17.30 h). I diumenge 21 es farà públic el vídeo on expliqueu què significa per a vosaltres la música. L'equipament del Poble-sec té més iniciatives per aquests dies, que podeu consultar en aquest enllaç.

Més enllà d'aquestes iniciatives, d'altres centres també tenen l'agenda amb una bona dosi de propostes sonores. Els Divendres musicals del CC Tomasa Cuevas conviden en Cesk Freixas (19/06 – 19.00 h), mentre que des dels Divendres acústics que promociona el CC Matas i Ramis hi podreu escoltar en Dani Tejedor (19/06 – 19.00 h).

El Generador acomiada el cicle de concerts virtuals amb la sessió de dissabte (20/06 – 20.00 h) , tot esperant reprendre les actuacions habituals en directe des del CC Can Basté. En la darrera intervenció en línia hi actuaran les quatre formacions següents: Marcot, Bouzouki dance BETA, Edu Perro i El virus de Barna.

Finalment, diumenge podrem combinar l'aperitiu amb l'actuació de la Betiana Barros & cia (21/06 – 13.00 h), un espectacle de música i ball flamenc. Forma part de la programació dels vermuts Megues i olives del CC Trinitat Vella.

Cal recordar, que les actuacions en directe als centres s'inicien amb les actuacions de El niño de la hipoteca (18, 19 i 20 - 20.00 | 21/06 h - 19.00 h) al CC Casinet d'Hostafrancs, en el marc del BarnaSants.

També us recomanem el recull musical que vam fer els primers dies de confinament, amb un amplíssim seguit de recursos encara vàlids. Hores i hores de música a les llistes Spotify proposades, concerts, conferències... Que soni la música!

Activitats relacionades

 • Tanit Plana retrata l'adolescència

  On:
  CC Can Basté, CC Joan Oliver - Pere Quart i CC La Casa Elizalde
  Quan:
  Fins al 31/12/2021
 • Voleu conèixer la programació de la 10a edició del Barcelona Districte Cultural? 

  On:
  Xarxa de Centres Cívics de Barcelona
  Quan:
  Tardor 2021
 • Es presenta la primera mesura de govern del pla 'Fem cultura'

  On:
  Xarxa de Centres Cívics de Barcelona
  Quan:
  Fins al 31/12/2023