52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Cicle 'Sensellarisme'

Aquesta activitat forma part del projecte en xarxa:
Centre Cívic Zona Nord
Del 3 al 21 de desembre de 2021
  • Art i exposicions
  • Cinema

Aquestes propostes ja han passat

El CC Zona Nord ens mostra el dia dia de les persones sense sostre

Al voltant de la projecció del llargmetratge 'Sense sostre' dintre de la 7a edició del Pantalla Barcelona, el Centre Cívic Zona Nord ha organitzat el cicle 'Sensellarisme'.

El 10 de desembre a les 19 h podrem gaudir de 'Sense sostre' a l'equipament (reserva la teva entrada aquí), però el centre també ha programat 'Vides sense sostre', un projecte elaborat per un grup d'estudiants de l'Escola de Mitjans Audiovisuals de Barcelona (EMAV) que busquen retratar la realitat de persones sense sostre.
Aquest projecte consta d'un documental i una exposició fotogràfica on, a través dels protagonistes, coneixerem temes del seu dia a dia. Rere aquestes històries, hi ha associacions que les recolzen en pas cap a la integració social. A més el projecte coincideix amb l'augment del neguit i l'ansietat que pateixen les persones sense sostre, a causa de la pandèmia.

La inauguració de l'exposició 'Vides sense sostre' es durà a terme el divendres 3 de desembre a les 18 h amb la projecció del documental. L'entrada és gratuïta i pots reservar-la fent clic aquí.

Activitats relacionades