52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Arrenca la setena edició del Pantalla Barcelona

Del 19 d'octubre del 2021 fins al 23 de febrer del 2022

 L’Institut de Cultura de Barcelona, a través de la Barcelona Film Commission, vol acostar el cinema a la ciutadania programant cinema a la tardor a diferents centres cívics de la ciutat dins del circuit Pantalla Barcelona.

La seva setena edició es realitza del 19 d’octubre del 2021 al 23 de febrer del 2022 a les pantalles dels centres cívics de Can Basté, Pati Llimona, Can Clariana Cultural, Casa Groga, Ateneu Fort Pienc, Zona Nord, Vil·la Florida, La Sedeta, Cotxeres de Sants, La Sagrera “La Barraca”, Josep Maria Trias i Peitx i Auditori Sant Martí. En aquesta edició de tardor, es renova la col·laboració amb l'Acadèmia del Cinema i amb el Cicle Gaudí.

En total, aquesta edició oferirà 66 projeccions de 12 pel·lícules de temàtiques variades. Es podran veure Adú de Salvador Calvo, La hija de un ladrón de Belén Funes, Las niñas de Pilar Palomero, My mexican Bretzel de Núria Giménez Lorang, La dona il·legal de Ramón Térmens, Una mujer fantàstica de Sebastián Lelio, El cuarto reino. El reino de los plásticos de Adán Aliaga i Àlex Lora, Niños somos todos de Sergi Cameron, Les Persiedes de Alberto Dexeus i Ànnia Gabarró, L'escriptor d'un país sense llibreries de Marc Serena, Sense sostre de Pep Garrido i Xesc Cabot i El hoyo de Galder Gaztelu-Urrutia.

Tots els espais on es faran les projeccions compleixen les mesures de prevenció, seguretat i limitació d’aforament que en cada moment determinin les autoritats sanitàries a causa de la Covid-19. A fi de poder complir amb aquesta normativa d’aforament és imprescindible reservar les entrades per assistir a les projeccions que, com és habitual, continuen sent gratuïtes. Les entrades es podran reservar directament als espais web dels mateixos centres cívics on es faci la projecció. També serà obligatori l'ús de mascaretes o l'entrada i la sortida esglaonada dels espectadors, seguint les ordres del personal d'acomodació.

Aquí trobareu tota la programació: https://www.barcelona.cat/pantallabarcelona/ca/

Activitats relacionades