52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Contemporanis a la Barceloneta

CC Barceloneta
13/06, 05 i 12/07/2024
  • Circ
  • Dansa

Aquestes propostes ja han passat

Dansa i circ a vora mar

Al CC Barceloneta, la dansa no para ni a l’estiu! Tallers especialitzats, intensius d’una sessió, residències per fer créixer projectes... Contemporanis a la Barceloneta és el cicle d’exhibició de propostes entorn la dansa i els llenguatges del cos que les companyies han desenvolupat al centre.

El primer Vespre de dansa (13/06 – 20.00 h) inclou un programa doble. Hi haurà The art of structure del coreògraf Ravid Abarbanel al voltant del viatge i tot seguit, El contorno de un paisaje ideat i interpretat per la Raquel Klein que gira entorn la idea del cos com a espai. Acabada la funció, hi haurà un col·loqui per parlar amb els artistes del procés creatiu.

A principi de juliol, una segona jornada d’allò més original. La cia. La Quebrá lidera un recorregut entre la plaça del Poeta Boscà i la plaça de la Barceloneta mentre. La ballarina i ànima de la companyia Irene García interpreta el monòleg dansat Precària – Ballar i altres maneres de morir (05/07 – 19.00 h). Durant el recorregut es veuran extractes de La (des)espera, l’intent de sobreviure al pes de la burocràcia de la cia. El desvío, Uprooted de Ravid Abarbanel i EkXina de Marina Pravkina i l’Adrián Vega, companyies residents al CC Barceloneta.

Com a propina estiuenca, l’equipament de la Barceloneta surt a la plaça del Poeta Boscà per oferir el tradicional Cabaret de circ (12/07 – 19.30 h), una cita clàssica i ineludible del barri que ja fa més de vint anys que dura. Un barrejat sorprenent amb els millors números d’acrobàcies, malabars i bon humor.

Activitats relacionades