52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Contes a les places, contes al pati

CC Matas i Ramis
Dimecres 01, 08, 15 i 22/07/2020
  • Familiar

Rondalles cada dimecres de juliol

Els infants d'Horta ja saben que el mes de juliol és sinònim de viure una pila d'històries a les places més emblemàtiques del barri. I és que, des del 2008, el CC Matas i Ramis i la Biblioteca d'Horta Can Mariner organitzen sessions de contes per a tota la família sota la fresca que proporcionen els plàtans majestuosos de la plaça Eivissa i la plaça Bacardí.

Aquesta dotzena edició, per les circumstàncies actuals, les rondalles es traslladen al pati del CC Matas i Ramis. Però no patiu, que les faules ens faran vibrar com sempre!

El primer dia de juliol, la Marina Gil explicarà Una platja de contes (01/07 – 19.00 h) i sense saber com ens trobarem a la vora del mar entre els xiscles de les gavines, el bressol de les onades i la presència de pops, caragols i estrelles.

La Mon Mas ens presenta en Xuclarius, en Sotragamuntanyes, el gegant de tres caps, en Fort Farell i el pare Janàs (que tenia set pams de boca i set pams de nas). Són alguns dels personatges de la segona sessió Quan hi havia gegants (08/07 – 19.00 h), on podrem conèixer l'època que dels tigres i lleons, els titans en feien canelons.

El tercer dimecres del mes serà l'Esther Miñarro de la cia. Patawa qui vindrà al CC Matas i Ramis per explicar una pila d'històries. Pujarem al vaixell l'Escopinya per solcar mars i oceans amb Els contes del mar de la capitana Sargantana (15/07 – 19.00 h). Fins a on ens portarà?

El cicle es tancarà amb una sessió ben peculiar. Sabeu què passa quan els contes clàssics dels germans Grimm s'acompanyen amb la música dels Blues Brothers? Veniu-ho a comprovar a The Grimm blues brothers (22/07 – 19.00 h) d'en Santi Rovira!

Per protocols de seguretat, aquest any és imprescindible inscriure's prèviament des del web del centre. Podeu fer la reserva gratuïta quinze dies abans de cada sessió, amb un màxim de quatre entrades per persona. Si no sabeu com crear l'usuari en línia necessari, aquí teniu la guia visual que us explica com fer-ho pas a pas. Com que hi ha menys places que habitualment, si teniu una reserva feta i finalment penseu que no la fareu servir, us demanem que la retorneu per donar l'oportunitat a altres persones. A l'enllaç veureu com podeu fer-ho des de casa.

Activitats relacionades