52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Cultura confitada des d'Horta - Guinardó

CC Casa Groga, CC Carmel, CC Guinardó i CC Teixonera
Del 23 al 29/03/2020
  • Art i exposicions
  • Ciència i tecnologia
  • Divulgació
  • Familiar
  • Música
  • Tallers

Aquestes propostes ja han passat

Els equipaments del districte ofereixen un deliciós menú cultural

Convertir el confinament necessari en una dolça confitura d'activitats culturals per fer des de casa és la recepta dels diversos equipaments del Districte d'Horta – Guinardó. Cada setmana, i mentre duri l'emergència sanitària, el canal de YouTube obert per a l'ocasió canviarà el menú amb un programa d'activitats a mig camí entre l'entreteniment, l'esport i la divulgació cultural. A les xarxes, les podeu seguir amb l'etiqueta #CulturaConfitada.

El CC El Carmel, el CC Guinardó, el CC Casa Groga, el CC Teixonera, així com el Casal de barri Can Travi i l'Espai Jove Boca Nord han unit esforços, en aquests temps de no sortir al carrer, per tal d'oferir un menú ben complet i equilibrat tot barrejant una mica de cultura, d'exercici i un pessic de barri.

La setmana del 23 al 29/03/2020 comença amb la classe de zumba que dirigeix l'Enrique Dorado. Cada dia a partir de les 11.00 h i fins a les 12.30 h.

Tot seguit, la xerrada de la Núria Zubiri, de l'Agrupació Astronòmica de Barcelona ASTER Astrònomes en la foscor de la ciència (de 12.30 h a 13.00 h)  dóna veu a algunes dones que es van dedicar amb cos i ànima a estudiar l'espai i no van tenir el mateix reconeixament que els seus col·legues masculins.

Ja a la tarda us proposen veure un parell de capítols de la sèrie The waiter (de 18.00 h a 18.30 h) que ha creat la productora Ozzypintur, seguit pel documental del 20è aniversari del Festival d'art jove Stripart (de 18.30 h a 19.00 h).

A continuació, toca tornar a moure una mica el cos amb el taller de burlesque que fa en Joseph Romero (de 19.00 h a 19.30 h) i acabareu el dia amb el concert Músiques del món (de 19.30 h a 20.00 h) que ofereixen en streaming en Jabu Morales i l'Alberto Becucci a la percussió, acordió i veus.

Activitats relacionades