52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Delícies d'estiu al terrat

CC Teixonera
Dimecres, 04, 11 i 18/07/2018
  • Gastronomia
  • Música
  • Teatre

Aquestes propostes ja han passat

Tasta-les, però vés amb compte que provoquen addicció!

Un any més, el CC Teixonera trasllada l'activitat cultural a la terrassa del centre vestida per a l'ocasió. Gespa, cadires, tauletes i fanalets de festa major us esperen per fer-vos gaudir amb els espectacles musicals de petit format a la fresca de tres vespres de juliol. Les actuacions sempre van precedides d'una masterclass de cuina elaborades per l'Alícia Orellana que es poden degustar durant les actuacions. Música en directe, platets per llepar-se els dits i fresca assegurada! Què més es pot demanar? Totes les sessions són gratuïtes i no cal fer reserva prèvia. Les masterclass gastronòmiques comencen a les 20.30 h, i les actuacions, cap a les 21.15 h.
 
 
La séptima trastada
Dimecres, 04/07 – 20.30 h
Els nou integrants de la banda es deixaran la pell a l'escenari per tal que qui els escolti acabi ballant al so d'una fusió de rumba amb el rock, reggae o flamenc. L'actuació s'acompanya d'un taller de cuina catalana on es prepararà una coca de sardines i tomàquet i un xarrup de sangria.
 
 
F&R
Dimecres, 11/07 – 20.30 h
El duet musical format per en Felipe (guitarra i harmònica) i la Rebeca (veu i percussió) versionen clàssics de música moderna, pop i blues. Per aquest concert, la xef presentarà un taller de cuina nord-americana on la recepta de la taxo-hamburguesa serà la reina indiscutible de la vetllada.
 
 
Impro show summer edition
Dimecres, 18/07 – 20.30 h
L'últim Delícies d'estiu provocarà força rialles. Vestits amb pistoles d'aigua, inflables, ulleres de sol i samarretes estiuenques, els actors d'Impro Show no segueixen un guió previst. El públic és qui, a partir d'una frase o una paraula fan anar l'actuació cap a una banda o cap a una altra. En aquest cas, l'amanida Delícies serà el plat estrella del taller gastronòmic previ a l'espectacle.
 
 
Si us atreviu amb la coca de sardines i tomàquet, aquí teniu la recepta:

· 1/2 kg de farina
· 1 dl d'oli d'oliva
· 20 g de llevat premsat
· 250 ml d'aigua
· 4 tomàquets
· 1/2 kg de sardines
· 100 g d'olives negres
· Romaní i sal

Feu la massa de pa, barrejant el llevat premsat amb l'aigua tèbia, la sal, una mica d'oli i la farina. Deixeu-la fermentar en un espai càlid fins que dupliqui el volum.
Talleu el tomàquet en rodanxes i esmicoleu les olives.
Estireu la massa amb un corró i poseu les rodanxes de tomàquet, les olives, una mica d'oli i el romaní fresc.
Poseu-la al forn a 200º C durant 10 minuts.
Marqueu les sardines a una paella, col·loqueu-les sobre la coca i introduïu-la al forn a 200º C uns 10 minuts més.

Bon profit!

Activitats relacionades