52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Diari d'un confinament

CC Trinitat Vella
Durant el confinament sanitari
  • Ciències socials

Reflexions sobre els temps actuals

Com esteu vivint la reclusió a casa? Quins són els vostres sentiments? Com passeu els dies? Esteu en companyia o no hi ha ningú més al pis? Com us comuniqueu amb la família i les amistats? Quins pensaments us vénen al cap quan penseu en el futur? Feu plans?

El CC Trinitat Vella va obrir, ja fa uns dies, un diari per tal d'anar recollint observacions sobre el temps que ens ha tocat viure. Aquest dietari, però, té una característica que el fa únic: cada pàgina l'escriu una persona diferent, convidada pel centre, del món cultural, social i educatiu del barri. Ara com ara només hi ha sis capítols, però cada diumenge a la tarda es publica un text nou.

La importància de la solidaritat veïnal, recuperar els petits plaers com una abraçada o un somriure, saber frenar el ritme de vida i viure plenament cada moment, tractar la mort sense tabús, la convivència entre diferents generacions, treballar la incertesa del futur, el paper de la religió i l'esperança que aquests dies serveixin per a la construcció d'una societat més justa i lliure són algunes de les idees que es poden extreure del Diari d'un confinament. Podeu consultar totes les planes des d'aquí.

Si vosaltres també voleu deixar testimoni d'aquests dies, consulteu Memòries del confinament, l'espai que ha habilitat l'Ajuntament de Barcelona per tal de construir col·lectivament un arxiu en primera persona.

Activitats relacionades