52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Dos Shakespeare a la fresca

Parc de l'Estació del Nord
Fins al 31/07/2019
  • Teatre

Al Parc de l’Estació del Nord per partida doble

La companyia teatral Parking Shakespeare continua celebrant el desè aniversari! I aquest estiu, tira la casa per la finestra amb una comèdia de William Shakespeare, com és habitual, i per primera vegada en aquesta dècada, hi afegeix un drama del mateix autor.

Deu anys després de la primera producció, L’amansiment de la fúria, torna a rugir de nou sota l’ombra dels til·lers del Parc de l’Estació del Nord dirigida, en aquesta ocasió, per Carla Rovira Pitarch. L’obra, que destil·la masclisme per totes bandes, ha estat revisada a fons, començant pel títol. Rebatejada com a L’amansi(pa)ment de les fúries, manté la misogínia i violència, tot i que posa el focus en la masculinitat ridícula dels personatges. No se n’escapa ni l’autor! Les fúries emancipades les trobareu els dies senars a les 19.00 h.

Els dies parells a la mateixa hora, en canvi, és el torn de la tragèdia. I per estrenar-se en el gènere, Parking Shakespeare ha triat una de les creacions més controvertides de l’autor, Titus Andrònic dirigida per Israel Solà. Plena d’escenes de violència extrema, mutilacions, assassinats, bogeria, canibalisme, violacions... us farà tremolar, però alhora reflexionar sobre el paper que la venjança pren actualment a la societat en la qual vivim.

Les representacions són gratuïtes, però podeu col·laborar amb el projecte fent una aportació a la caixa que trobareu quan acabin les funcions.

I si amb tot això no n’hi hagués prou, els dos espectacles de la companyia seran els encarregats de la clausura del Festival Grec de Barcelona. El dia 31 de juliol podreu gaudir de les dues obres seguides: Titus Andrònic (19.30h ) i L’amansi(pa)ment de les fúries (22.00 h). Entre una i l’altra, una actuació musical amb algunes de les cançons, marca de la casa, que han posat la banda sonora a espectacles anteriors i la presència del grup de rap feminista IRA. Les entrades podeu adquirir-les al web del Grec 2019: Titus Andrònic | L'amansi(pa)ment de les fúries.

La companyia ha seguit diverses residències al CC Parc Sandaru i al CC La Farinera del Clot, on els dos últims hiverns hi ha representat Pornografia i Woyzeck, en el que és la temporada d’hivern de Parking Shakespeare.

La imatge que il·lustra l'article és d'en Xavier Gil.

Activitats relacionades