52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

El CC Sant Martí fa 40 anys!

CC Sant Martí
03/11, 02/12 i fins a final de desembre de 2022
  • Art i exposicions
  • Música

Aquestes propostes ja han passat

Últimes celebracions del 40è aniversari

Quatre dècades d’història és ràpid de dir, però arribar-hi no és gens fàcil. Pregunteu-ho, sinó, als cinc equipaments de la Xarxa de Centres Cívics que enguany han celebrat, i encara celebren, els quaranta anys de vida. Equipaments com el CC Sant Martí, que obria les portes el 12 de desembre de 1982, després de cinc anys de reivindicacions veïnals.

Si bé el centre va començar les celebracions ja al mes de maig, quaranta anys no es fan cada dia i val la pena allargar-les durant tot el 2022! És per això que, juntament amb la Coordinadora d’Entitats Vern, el Centre d’Estudis de Sant Martí, els Diables de la Verneda, l’Escola d’Adults La Verneda, el Casal de Gent Gran de Sant Martí, el Casal Infantil de Sant Martí i l’Auditori de Sant Martí, us convida a la Festa de celebració (CC Sant Martí, 03/11 – 19:00 h)

La trobada convoca entitats, grups, corals, serveis, persones individuals… totes aquelles persones que formeu part de la vida del centre cívic per retrobar-se, celebrar en harmonia, compartir vivències i anècdotes viscudes durant aquests anys. Hi haurà música en directe i algunes sorpreses!

Al mes de desembre tindrà lloc la taula rodona 40 + 4 anys d’història del centre cívic (Auditori Sant Martí, 02/12 – 19:00 h), una conversa sobre la història de l'edifici amb la participació de persones vinculades a l’equipament.

Recordeu que fins al mes de desembre hi ha muntada la mostra De la Gaudí al centre cívic, que s’exposa a la sala La Tercera i altres espais de l’immoble. És un recorregut històric dels moments viscuts i materials gràfics aportats pels veïns, entitats i serveis del barri, així com l’obra de la Carme Oller i l’Esther Riera, fotògrafes de les festes i activitats de Sant Martí.

Per molts anys, Centre Cívic Sant Martí i llarga vida plena de cultura al barri!

Activitats relacionades