52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

El cel del Carmel

CC El Carmel
12, 13, 14, 15 i fins al 30/05/2021
  • Cinema

Aquestes propostes ja han passat

La importància del doblatge en el cinema

Com cada mes de maig, el CC El Carmel i altres equipaments del barri posen el focus en el setè art i dediquen una setmana i bon grapat d'activitats lúdiques a favor de la difusió del cinema. Si en edicions anteriors s'han dedicat les bandes sonores, en la creació d'espais màgics, a recuperar la memòria cinematogràfica de la ciutat i del Carmel o fins i tot s'han atrevit a rodar algunes escenes, el doblatge és l'eix del programa d'enguany.

Revelacions a la llum del crepuscle (14/05 – 19.00 h), és la conversa entre l'Anna Lati, en Noel Puigdollers, l'Anna Morancho i l'Aurora Depares a favor o en contra de veure les pel·lícules en versió original o doblades, així com un anàlisi del valor emocional d'una veu concreta associada a un personatge. Els títols de crèdit de la xerrada els posaran l'Elba Blanco i la Júlia Ginesi interpretant un seguit de bandes sonores. Tot plegat tindrà lloc als Jardins de la granja vella de Martí Codolar.

L'endemà, podreu passar la Tarda en versió original (15/05 – 18.00 h i 19.00 h) a la plaça Salvador Allende. L'actriu Emma Bassas us guiarà per les proves i accions sobre el doblatge i l'actuació.

En sessió contínua fins a acabar el cicle, podreu visitar l'exposició Veus invisibles (del 10 al 30/05, CC El Carmel) amb les il·lustracions que en Josep Callejón ha fet de mítiques veus del doblatge a casa nostra, mentre que a la Biblioteca El Carmel – Juan Marsé hi trobareu la mostra de frases emblemàtiques del cinema Ningú no és perfecte (del 06 al 22/05).

Precisament, a la Biblioteca El Carmel – Juan Marsé hi haurà la projecció - debat Fem cinema! (12/05 – 18.00 h) i el taller de doblatge infantil Mira qui parla (15/05 – 11.30 h). A mig camí entre la biblioteca i el CC El Carmel, al pati de l'Institut Escola Coves d'en Cimany s'hi celebrarà l'espectacle de teatre físic i humor absurd Mocades (15/05 – 20.15 h) amb Puntmoc. Tot seguit i per tancar el cicle, hi haurà la clàssica pluja d'estels amb els Diables del Carmel (15/05 – 21.00 h).

Un, dos, tres... acció!

Activitats relacionades