52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

El Documental del Mes: Thank You For The Rain

  • thank you for the rain
Diversos centres cívics
Del 8 al 20 de març
  • Cinema

Dos mons en lluita contra el canvi climàtic

Kisilu és un granger kenyà que ha passat els darrers quatre anys gravant el dia a dia de la seva família, el seu poble i sobretot els efectes devastadors del canvi climàtic sobre la seva terra: inundacions, sequeres i tempestes, però també els costos humans que se’n deriven, com ara la migració dels homes a la ciutat a la recerca de noves feines. Kisilu emprèn aleshores un moviment comunitari d’agricultors i decideix viatjar a París a la XXI Conferència sobre el Canvi Climàtic, per intentar tenir veu en les converses sobre el clima i donar un gir de 180 graus a les polítiques mediambientals.
 
És en aquest moment quan es troba amb la Julia Dahr, la directora noruega del documental, establint una relació intensa, entre els dos mons, el nord i el sud, però amb el mateix propòsit de lluita pel canvi climàtic.
 
Thank You For The Rain ha estat premiat en diversos festivals i és el primer llargmetratge de Julia Dahr, interessada en les històries particulars que puguin crear impacte en temes socials i mediambientals, fugint d’estereotips. Ha estat catalogada per la revista Forbes com una de les trenta millors menors de 30 anys que "condueix i defineix el rumb dels mitjans a nivell mundial".
 
Podeu veure aquest documental del mes de març en les següents dates i centres cívics. L'entrada és lliure però cal reserva prèvia:
 
Dijous 8 de març a les 20 h
Auditori de Sant Martí
Més informació aquí
 
 
Dijous 15 de març a les 19.30 h
CC Fort Pienc
Més informació aquí
 
 
Dimarts 20 de març a les 19.30 h
CC Casa Elizalde
Més informació aquí

Activitats relacionades