52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

El Nadal va arribant als centres cívics

Centre Cívic Vil·la Urània
Durant el mes de desembre
  • Familiar
  • Gastronomia
  • Tallers

Un Vil·la Urània ple d'activitats nadalenques amb l'Especial Nadal Craft

Un dels centres cívics que ja ha presentat una gran programació especial per Nadal és el CC Vil·la Urània amb el seu Especial Nadal Craft. Si vols passar tardes en família, aprendre receptes per dates assenyalades o fer tallers per crear regals pels teus estimats, no et perdis la programació del centre durant el desembre! Aquí et deixem el calendari:

Divendres 3/12/21 de 17.30 a 19 h
Taller familiar: Sabons de Nadal
Voleu decorar i perfumar casa vostra amb aromes especials? Sabeu què són i per a què serveixen els olis essencials? En aquest taller podreu aprendre quatre pinzellades sobre aromes, components, essències... i crear els vostres propis sabons de Nadal! A càrrec de Muntsa Holgado.

Divendres 10/12/21 de 18 a 20 h
Xerrada 'I tu, com consumeixes?'
Xerrada on es parlarà de com podem fer front a les festes tenint en compte les conseqüències de les nostres decisions a l’hora de consumir. Això passa per reflexionar sobre l’autenticitat de les necessitats, informar-nos de les opcions que tenim i triar aquelles que contribueixen a la justícia, al benestar social i personal i que tenen menys impacte ambiental. A càrrec d'Opcions Cooperativa.

Dilluns 13/12/21 d'11 a 13 h
Remeis naturals per relaxar-nos
Taller teòric-pràctic on es posarà en comú quins tipus de situacions o períodes ens poden causar estats de nervis i inquietud i de quina manera ho podem resoldre. Es comentaran diferents maneres per a relaxar-nos en moments de nervis o estrès: respiració conscient, meditació, infusions, ús d ́olis essencials, envoltar-nos de plantes, auto massatge… S'elaborarà una barreja d’olis en format roll-on que cadascú s’emportarà a casa i podreu gaudir d’una infusió relaxant durant l’activitat. A càrrec de Zero Waste.

Dilluns 13/12/21 de 17 a 18.30 h
Taller familiar: Postals de Nadal
Crea una postal nadalenca amb les teves pròpies mans amb diferents tècniques artístiques. A càrrec de Sandra Rodríguez d'Experiencias Creativas.

Dilluns 13/12/21 de 18 a 20 h
Torrons casolans
Descobreix diferents receptes de torrons per poder fer-les a casa durant aquestes festes. A càrrec de Josep Vidal.

Dimarts 14/12/21 de 18 a 20 h
Llibretes per regalar: enquadernació d'aprofitament
Un taller d'iniciació a l'enquadernació i creació per recuperar, reciclar, transformar i donar segones oportunitats al paper i cartó.  S'aplicarà el reciclatge creatiu a l'enquadernació per crear llibretes úniques per regalar i personalitzar. A càrrec de Marta Soley de Dolça Llibreta.

Dimecres 15/12/21 d'11 a 13 h
Jardins verticals
En aquest taller aprendreu a fer un jardí vertical en una llauna reciclada. Treballant els conceptes de reciclar i reutilitzar, servirà per conèixer el concepte de plantar en vertical i com cuidar aquest petit ecosistema. A càrrec de Florisverti.

Dijous 16/12/21 d'11 a 13 h 
Espelmes casolanes
Podràs aprendre a fer espelmes sòlides ecològiques de manera artesana. Es parlarà de la composició de les espelmes industrials i s'elaboraran espelmes aprofitant oli usat i personalitzant-les amb les aromes i decoracions que més agradin. A càrrec de Zero Waste.

Dijous 16/12/21 de 17.30 a 19.30 h
Emboliquem amb furoshiki
S'aprendrà la tècnica tradicional japonesa del furoshiki, l’art d’embolicar-ho tot amb tela. Veureu quins materials podeu fer servir i es practicaran un munt de maneres d’embolcallar coses diferents: esfèriques, llibres, ampolles etc. A càrrec de Reparat als Municipis.

Divendres 17/12/21 de 18 a 20 h
Groove
El Groove és una experiència de ball dinàmica, interactiva i creativa amb una música molt variada. És la medicina perfecta per a equilibrar cos, ment, cor i ànima. Us convidem a descobrir aquesta tendència tan de moda i a gaudir-ne abans de les festes. A càrrec de Pilar Gonzalo.

Divendres 17/12/21 de 18 a 20 h
Teixim un mini tió de Nadal
Aprèn la tècnica de l’amigurumi teixint aquest Tió de Nadal. A càrrec de Lady Crochet.

27 o 28/12/21 d'11 a 12.30 h
Nadal a La Saleta: "Un món per construir"
Apilar, enfilar, treure, posar, guardar, escampar... infinitat de possibilitats jugant amb construccions i peces soltes. Activitat per a infants.

Per a totes les activitats caldrà fer inscripció prèvia. Escull aquí les activitats que més t'agradin i no te les perdis!

Activitats relacionades