52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Els Llums de Bohèmia tornen a brillar

CC Sarrià
18 i 25/02/2021
  • Teatre

Teatre de petit format

El mes de febrer, al CC Sarrià, és sinònim d'encendre els Llums de Bohèmia. El cicle d'arts escèniques de petit format que pot incloure des d'un concert, una obra de teatre, una peça de dansa, una pel·lícula, un recital... en petit comitè engega la seva desena edició. I és que la Sala Conxita Badia, dedicada a una de les més grans sopranos del segle XX, hi té cabuda qualsevol expressió artística per il·luminar els vespres d'hivern.

Enguany, les Llums de Bohèmia brillaran un parell de cops. La primera, en ocasió d'un musical. Autónomos (18/02 – 19.00 h) és una comèdia que tot cantant, explica la vida d'un jove que enmig d'una crisi econòmica no troba altra solució que fer-se autònom. Mai malalt, mai de vacances, les vint-i-quatre hores del dia al peu del canó i sempre amb un somriure. La vida de l'autònom és dura, és cruel, és sacrificada, és ferotge... i precisament per això és terreny adobat per a la ironia, la broma i l'humor. Àlex Martínez Vidal, un autèntic home-orquestra, acompanyat per l'Andreu Rami i en Joan Berenguer que toca en directe.

El següent dijous, passem de la precarietat laboral a la precarietat el món artístic. Creada en residència al CC Cotxeres Borrell, Sacarina (25/02 – 19.00 h), també des de la comèdia més àcida, posa l'atenció en dos actors de Barcelona que lluiten per portar una vida laboral justament remunerada, però complicada en una ciutat que viu del turisme i l'especulació immobiliària. Alberto Díaz, Albert Prat i Lara Salvador trenen la història de l'enregistrament de l'episodi pilot d'una ficció televisiva poc atractiva.

Els dos espectacles també formen part del novè Barcelona Districte Cultural. El CC Sarrià participa en el circuit amb altres propostes com La punta de mi nariz (13/03 – 12.30 h), Interferències (24/04 – 13.00 h), Pintamúsica (15/05 – 11.00 h) i Peix (29/05 – 12.00 h).

Cal reservar plaça uns dies abans des del web del CC Sarrià. Recordeu que hem hagut de reduir notablement el nombre de localitats i per això, si teniu una entrada i finalment no hi podreu assistir, retorneu-la per tal que altres persones puguin accedir-hi. Aquí us expliquem com fer la reserva i la devolució.

Activitats relacionades