52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Estrena't al teatre!

CC Casa Groga
26/03 i fins al 16/04/2021
 • Teatre

Decidiu quina companyia actuarà al Teatreneu

Un dels pilars fonamentals del CC Casa Groga és el foment i la promoció de les arts escèniques, així com donar-les a conèixer al barri de Sant Genís dels Agudells. Durant tot l'any podreu gaudir de la programació que se centra en el circ, la música, la dansa i el teatre.

Però a més a més, el cicle Estrena't amb quatre edicions per temporada, s'encarrega de descobrir companyies i grups emergents i ajudar-los en el camí de la professionalització. A través de la convocatòria del mes de gener, el jurat va seleccionar tres obres de teatre.

Divendres 26 de març, el CC Casa Groga celebra la gala final presentada per la cia. Transtorners, el duet còmic que no es perd mai la cita. El públic, escàs a causa de les restriccions i després de veure les tres peces, triarà quina proposta li ha fet el pes. Els vostres vots són imprescindibles!

Si no trobeu entrada, no patiu. Les tres peces es penjaran al canal de YouTube del centre entre el 09 i el 16 d'abril, des d'on també podeu votar la que us agradi més fent un "m'agrada" al vídeo. Un cop tancat el període de votacions, la companyia que obtingui més vots serà la guanyadora de la final i actuarà al Teatreneu.

Deconstruïnt a l'enfant (26/03 – 19.00 h) de la cia. Atreverse és un viatge al passat on el protagonista s'enfronta als seus fantasmes, la nit abans del funeral del seu pare.

La cia. Toma pa'ti és l'autora de la segona proposta, Benedicta televisión (26/03 – 19.45 h). La lluita per aconseguir ser la nova presentadora de Teléflix i situar-se com a programa líder de la petita pantalla no és una tasca fàcil. I encara menys després de la mort sobtada de la Fragancia Bendita, la cara carismàtica de la cadena.

La tercera peça que opta a guanyar el premi del públic, Vull, va (26/03 – 20.30 h) és l'òpera prima de la cia. Melapela, la història d'amistat i evolució cap al món del teatre de les tres actrius, amigues des que es van conèixer de petitones.

Les entrades són gratuïtes i les podeu reservar al web de l'equipament de Sant Genís dels Agudells. En aquesta ocasió, si voleu veure les tres obres de teatre, caldrà que reserveu entrades per a cada espectacle.

Activitats relacionades

 • Llibres, roses i llegendes

  On:
  Diversos centres cívics
  Quan:
  Fins al 30/04/2021
 • Inscriu-te als tallers i a viure una primavera plena d'activitats!

  On:
  Xarxa de Centres Cívics de Barcelona
  Quan:
  Fins al 30/06/2021
 • Escultures i instal·lacions de Bart Calero

  On:
  CC La Farinera del Clot, CC Joan Oliver - Pere Quart i CC Casinet d'Hostafrancs
  Quan:
  Del 15/04 al 22/05, del 22/06 al 26/07 i del 21/09 al 23/10/2021