52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Estrena't a la dansa

CC Casa Groga
Divendres 20 i fins al 27/11/2020
 • Dansa

Tria la peça que més t'agradi!

El CC Casa Groga demostra un dia rere l'altre que les arts escèniques formen part del seu ADN des del primer moment. Sigui el teatre, la música, la dansa, el circ, el pati de butaques familiars o els espectacles de carrer que cada estiu campen per l'equipament d'Horta-Guinardó.

Però a més de la programació específica, el CC Casa Groga promou la creació d'espectacles a través de la convocatòria Estrena't. Cada trimestre, el centre convoca a presentar-se a grups i companyies buscant projectes als quals valgui la pena donar una empenta a fer el pas a la professionalització. Aquesta tardor és el torn de la dansa! Tot i haver hagut de canviar el format a causa de la situació sanitària actual, la il·lusió de sempre flota a l'ambient.

Divendres 20 de novembre, al canal de YouTube del CC Casa Groga podreu seguir la final amb les quatre companyies que han passat la selecció de la convocatòria. Una gala presentada per la cia. Transtorners, vells coneguts de l'equipament de Sant Genís dels Agudells.

L'Antonella d'Ascenzi presenta el solo de dansa creat durant el confinament i on el sòl i l'espai prenen una gran importància. El Col·lectiu Symbiosi valora la comunicació corporal i representen l'abraçada com a gest social i polític. El dolor i la por de sentir altra vegada aquest mal és el que genera la peça presentada per Ivory DMP. El rol que juga cada persona dins la societat es transforma en un moviment lliure, expressiu, exagerat i enèrgic a la proposta de The Jokerz.

A partir de la gala i fins al 27 de novembre, podreu votar la peça que més us captivi fent «m'agrada» a la publicació. La companyia que més suports rebi del públic s'erigirà com a guanyadora absoluta i serà premiada amb una actuació en directe al Teatre Tantarantana. El nom s'anunciarà la setmana següent a les xarxes socials del CC Casa Groga.

Il·lustració: Miquel Albiac.

Activitats relacionades

 • El mirall vermell

  On:
  Diversos centres cívics
  Quan:
  28/04, 06, 07, 11, 12, 13, 14, 15, 17, 19, 20, 21, 25, 26, 27/05, 03, 04, 09, 11/06 i 05/07/2021
 • Una edició amb cinquanta-set propostes

  On:
  Diversos centres cívics
  Quan:
  Del 10/02 al 29/05/2021
 • Tres xerrades i dues pel·lícules per repensar l'amor

  On:
  CC Ateneu Fort Pienc
  Quan:
  27/04, 04, 06, 11 i 13/05/2021