52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Evidència, latència i transparència

CC Guinardó, CC Pere Pruna i CC La Casa Elizalde
05, 12, 26/03 i fins al 06/04/2021
  • Art i exposicions

Aquestes propostes ja han passat

Una exposició col·lectiva que reflexiona sobre la violència

Què és la violència? És sempre una cosa explícita i deliberada o pot amagar-se en fets aparentment no violents? Quins són els seus efectes en el funcionament de la societat? Quines són les pràctiques, els processos i els límits de la seva representació?

El CC Guinardó acull l'exposició col·lectiva Evidència, latència i transparència, un estudi al voltant de la violència, sigui física, cultural o estructural que es podrà veure a la Sala Jaume Valor i a la Sala Stripart a partir del cinc de març i fins al sis d'abril de 2021.

Comissariada per Luca Pagliari i Salvatore Elefante // Pheed, compta amb la participació de l'Alba Fernandez, Alejandro García, Mariona Gispert, Sofiia Gnatenko, Sara González, Juan Huarte, Andrea Martín, Adriana Cristina Matos Leal, Josue Medrano, Nadia Moukrim i Adrián Salgado. La mostra, pensada com un assaig obert i interactiu, consta de tres parts articulades en tres centres cívics que donen una visió de conjunt a tot el projecte.

En aquest primer espai, s'exposen les obres de diferents artistes: els retrats de nenes i nens engabiats, Vida en sociedad, de JuanRa García, Conditioned, una instal·lació de Bart Calero, i dues peces del duo coreà-finlandès Nana & Felix que ens parlen dels prejudicis i estereotips en l'aparença física de les persones.

A més de les visites guiades (05/03 – 19.00 h, 19.30 h, 20.00 h i 20.30 h) en quatre torns, al CC Guinardó podreu seguir el taller familiar per a infants a partir de tres anys Hi havia una vegada... (26/03 – 17.00 h) i la xerrada Violència, trauma i teràpia (12/03 – 18.30 h).

Els dos capítols següents de la mostra, que s'inclou dins el nou circuit d'exposicions, es podran veure al CC Pere Pruna (del 17/06 al 30/07/21) i al CC La Casa Elizalde a partir del mes de setembre.

Activitats relacionades