52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

F.E.M.: parlem de creació teatral contemporània

CC Parc Sandaru
15/04 i 13/05/2024
  • Divulgació
  • Teatre

Aquestes propostes ja han passat

Les sessions al CC Parc Sandaru es poden seguir en streaming

La Freqüència Escènica Modulada (F.E.M.), el cicle de debat i reflexió sobre la creació teatral contemporània del CC Parc Sandaru, publica dos capítols més.

Les trobades mensuals, coordinades per la dramaturga i directora Natalia Barraza, es transmeten en format vídeo i pòdcast. Com que es graven en directe, també s’hi pot participar com a públic o com a ponent.

Al mes d’abril es parlarà de la Creació col·lectiva: dinàmiques i autories compartides (15/04 – 19.00 h) amb l'Alejandro Curiel i la Marta Díez de la cia. José y sus Hermanas que han presentat Arma de construcción massiva o Los bancos regalan sandwicheras y chorizos als centres cívics i Mònica Almirall i Miquel Segovia de la cia. Atresbandes, companyia creadora que aposta per un teatre on el procés de creació és fonamental.

Quins són els beneficis i dificultats en compartir l'autoria d'un espectacle? Com es pot definir una metodologia de treball conjunta que sigui equitativa? Quins aspectes fan que els processos de creació col·lectiva siguin sostenibles? Apunta’t a la trobada des d’aquest formulari! A més a més, entre el públic assistent se sortejaran invitacions per anar a l’estrena de Els criminals al TNC.

La sessió següent tracta de La part invisible i indispensable de la creació: tècnics, producció, programació i més (13/05 – 19.00 h) amb l’escenògrafa i il·luminadora Laura «Closca» guanyadora al millor disseny d’il·luminació als Premis Max 2023 per Rojos, que també ha passat pels centres cívics, i el productor Bruno Valls que ha treballat amb les companyies Zero en Conducta, Haa Collective o Miquel Barcelona, entre més.

Recupereu els capítols anteriors des del perfil de YouTube o bé des del de l’Spotify. I si voleu conèixer la resta d’iniciatives teatrals del CC Parc Sandaru, consulteu-ne el web d’arts escèniques.

Natalia Barraza és graduada com a directora i dramaturga per l’Escola Superior d’Arts Dramàtiques de l’Institut del Teatre a Barcelona. Treballa com a creadora escènica, directora, mirada externa, productora i regidora des de fa més de vint anys per a diferents companyies i festivals a Europa i Llatinoamèrica.

Activitats relacionades