52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

El CC Parc Sandaru estrena la Freqüència Escènica Modulada (F.E.M.)

CC Parc Sandaru
13/11, 11/12/2023, 12/02 i 11/03/2024
  • Divulgació
  • Teatre

Aquestes propostes ja han passat

Un cicle de reflexió al voltant de les arts escèniques i la creació contemporània

El CC Parc Sandaru fa un pas més en el món de les arts escèniques i estrena el cicle Freqüència Escènica Modulada (F. E. M.), un espai per debatre, reflexionar i compartir en torn la creació teatral contemporània.

Conduït per la Natalia Barraza, es parlarà de formació, creació i producció entre professionals de les arts escèniques i de les arts emergents, tot i que tothom és benvingut a participar-hi, bé com a públic, bé com a ponent.

Si, com el públic empoderat del Sandaru, tens ganes d'aprendre més i més sobre el teatre, no dubtis a participar en el F. E. M..  Les sessions, que es fan a la Sala Sandaru, són en format pòdcast i s’emeten en directe pel canal de YouTube del centre, on quedaran arxivades. Si voleu participar-hi, ompliu aquest formulari.

La primera sessió, Periféric@s (13/11 – 19.00 h), vol qüestionar què significa ser o estar a la perifèria del circuit, quines vies hi ha per atansar-se als espais centralitzats i com es poden generar alternatives de professionalització equivalents. Hi haurà la presència de l’actriu i creadora i fundadora de la companyia Els detectius, Mariona Naudin, i de l’actor, director i guionista Iván Morales, que va assessorar La nit més llarga del 2016 del Sandaru.

Al mes de desembre és el torn de la conversa El que ens inspira (11/12 – 19.00 h). Hi participen la coreògrafa, intèrpret, i professora Vero Cendoya, de qui coneixem IF (l’últim desig) que es va rodar pel 5è Barcelona Districte Cultural (BDC), i el director, productor i actor Sergi Estebanell, cofundador de la cia Kamchatka i d’Escena Poblenou, i de qui hem vist Money for free o Full House dins el 9è BDC. Debatran al voltant dels temes que afecten, mobilitzen i activen per crear, com es tracten els temes universals en l'actualitat o com es compagina la part artística amb la de producció durant la creació escènica.

Saltant a l'any 2024, La biografia com a matèria primera. Autoficció a escena (12/02 - 19.00 h) amb Ángela Palacios, que ha presentat Salve regina al 14è BDC, i Miquel Ripeu, guanyador absolut de l'anterior edició dels premis Mostra't del centre amb Black side story, parla de com el material íntim pot convertir-se en social.

La següent trobada, sota el títol Escena i política. L'escena com a espai polític o la política com a inspiració (11/03 - 19.00 h), convida l'actriu i dramaturga Anna Tamayo (200.000 dones, Mi madre en bragas o El llibre d'Ester, que han passat pels escenaris dels centres cívics) i el director i actor Jorge-Yamam Serrano.

Natalia Barraza és graduada com a directora i dramaturga per l’Escola Superior d’Arts Dramàtiques de l’Institut del Teatre a Barcelona. Treballa com a creadora escènica, directora, mirada externa, productora i regidora des de fa més de vint anys per a diferents companyies i festivals a Europa i Llatinoamèrica.

Activitats relacionades