52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Gràcia riu!

CC El Coll - La Bruguera i CC La Sedeta
Del 15 al 31/10/2020
  • Art i exposicions
  • Música
  • Tallers
  • Teatre

Aquestes propostes ja han passat

Cinquè cicle d'humor als barris de Gràcia

Ja està tot a punt per estrenar la cinquena edició del Gràcia riu!, el cicle d'humor que es fa als barris de Vallcarca i els Penitents, El Coll, La Salut, La Vila de Gràcia, El Camp d'en Grassot i Gràcia Nova cada tardor. La inauguració del dia 15, que serà virtual a través de la plataforma zoom, donarà pas al seguit d'activitats fins a final de mes que es reparteixen, un cop més, per entitats de tot el districte. Per a més informació, consulteu el programa en PDF del cicle.

Si repassem les propostes dels dos centres cívics de Gràcia, veiem que al CC El Coll – La Bruguera fan la xerrada L'eficàcia del somriure (15/10 – 19.00 h) amb l'Antoni Fontcuberta per aprendre els beneficis de la risoteràpia, l'espectacle del mim Carlos Mô eMe (16/10 – 21.30 h) inclòs dins el 8è Barcelona Districte Cultural i el taller de risoteràpia per a gent gran (20/10 – 17.30 h) on es posarà en pràctica el que s'ha après a la conversa anterior. També fins a final d'octubre hi haurà exposada la mostra La revista Nicolás: un clàssic de l'humor.

I tot rient rient ens plantem al concert del CC La Sedeta Tastets de blues amb Leo i Txus blues (divendres, 23/10 – 21.00 h) i a les Pinzellades d'humor teatral (dissabte, 24/10 – 18.00 h) amb un seguit de càpsules còmiques que tancaran el cicle entre riallades.

Cal reservar entrades al web de cada equipament. Si teniu una reserva feta i finalment no vindreu, torneu les entrades per tal que altres persones puguin accedir a l'espectacle. És molt senzill i una gran mostra de civisme i respecte envers els altres espectadors. Aquí teniu la guia que explica com podeu fer-ho.

Activitats relacionades