Tastets de Blues
Divendres 23 d’octubre, 21 h

Divendres

23/10/2020

Del 15 al 30 d’octubre Gràcia celebra al 5è. Cicle d’Humor Gràcia Riu.
La iniciativa neix dels equipaments culturals de proximitat per reivindicar l’humor com a necessitat humana vital i com a eina de cohesió social. Exposicions, tallers, concerts, xerrades, espectacles… Durant 15 dies els barris de Gràcia s’omplen d’activitats al voltant de l’humor. Hi participen el Centre cívic El Coll-La Bruguera, el Centre de cultura popular La Violeta, el Centre Artesà Tradicionàrius, la Biblioteca Vallcarca i Els Penitents, l’Espai Jove La Fontana, el Centre cívic La Sedeta.
A Sedeta acollim l'espectacle Tastets de Blues amb Leopold Carreras (Leo) i Jesús Maestro (Txus Blues) Leo (veu principal, guitarra acústica i guitarra elèctrica) i Txus Blues (harmònica, veu, guitarra acústica i ukelele).
Tastets de Blues és un espectacle diferent, audiovisual i didàctic, en el que es combinen poesia i cançons històriques del blues. T’has parat mai a pensar què diuen les lletres dels temes clàssics del blues? Amb aquests Tastets podràs entendre què era el blues i què ha significat en la història de la música a partir de les seves lletres i, evidentment, de les cançons.
Consulta AQUÍ tot el programa.
Cal reservar entrada als telèfons 93 207 37 03 / 93 459 12 28  o presencialment al centre cívic.

 

Compartir