52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Les Amazones cavalquen de nou per l'Albareda

CC Albareda
13, 20 i 27/03/2020
  • Música

Són tres projectes musicals liderats per dones

Com cada mes de març, tres noves guerres del món de la música s'arriben fins al CC Albareda per mostrar el seu talent. Al voltant del Dia Internacional de les Dones, l'equipament del costat de les tres xemeneies presenta el cicle Amazones, un trio de projectes protagonitzats i liderats per dones.
 
 
Joina
13/03 – 20.00 h
Nascuda a l'Empordà i sortint de l'ESMUC amb estudis de piano clàssic sota el braç, és a l'estada a París quan comença a endinsar-se a la composició i a experimentar amb altres llenguatges tot escrivint poesia en forma de rap. Companyes, el seu disc debutant, és un recull de cançons de rap en català combinat amb funk, jazz i clàssica. Un altaveu per amplificar el feminisme i les reivindicacions socials. Aquest primer concert forma part del circuit Barcelona Districte Cultural.
 

Marina Herlop
20/03 – 20.00 h
La segona amazona del 2020 que tocarà a l'escenari del CC Albareda és també pianista de formació clàssica, si bé a les seves composicions hi afegeix capes d'electrònica i sintetitzadors per sota una veu única i lluminosa. El seu tercer disc, Pripyat, és un gir que introdueix eines tecnològiques al procés de composició i producció. El presentarà acompanyada de quatre músics més.
 
 
Rombo
27/03 – 20.00 h
Després de molts canvis, sentiments i giragonses, el grup d'indie-pop femení presenta el seu segon treball: un disc curt amb cançons plenes d'urgència i boniques harmonies. Lluminoses i nostàlgiques, les vuit peces de Clara Montse Núria parlen, com sempre en el pop, d'estimar i de deixar-ho de fer. Elles tres són la Clara Molins (guitarra i veu), la Montse Martín (baix i veu) i la Núria Curran (teclats i veu).
 
 
Els tres concerts són gratuïts, però cal fer reserva prèvia d'entrades des del web de l'equipament del Poble-sec o passant pel taulell del centre cívic.

Activitats relacionades