52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

A l'estiu, Terrassa't al Casa Groga

CC Casa Groga
Dijous 09, 16 i 30/07/2020
  • Circ
  • Familiar
  • Teatre

Humor a la fresca

Un estiu més, el bon humor recorre l'esplanada del CC Casa Groga transportat per la brisa del vespre. Però on hi ha el seu origen? Doncs als tres dijous d'espectacles en directe que programa l'equipament de Sant Genís dels Agudells. Que si hi afegiu una beguda ben fresqueta del bar, converteix l'experiència en una vetllada gloriosa.

A mig camí entre el teatre i els espectacles de carrer pels quals aposta habitualment el centre a la falda de Collserola, hi trobem la primera proposta estiuenca: Home (09/07 – 19.00 h). La Cristina Solé (que potser us sonarà d'haver-la vist fa uns anys aquí mateix amb Wet Floor) i en Juan Pablo Luján viuen en parella en una casa miserable. Un espectacle trepidant, emocionant, hilarant i tendre que us farà riure pels descosits.

La companyia Puntmoc, que també ha passat en alguna altra ocasió pel Terrassa't, presenta Dogma (16/07 – 19.00 h), un work in progress que explora les limitacions humanes a través del teatre físic i humorístic que sempre caracteritza els espectacles dels tres germans Boada Ferrer.

El Negro y el Flaco, vells coneguts dels centres cívics, barregen diversos elements per crear Alquimia (Passa a fer-se en línia 30/07 - 19.00 h des del canal de YouTube), un laboratori experimental de moments màgics. Des de bombolles de sabó a malabarismes inesperats i situacions absurdes, però còmiques que comptaran amb la col·laboració del públic.

Com sempre, les entrades són gratuïtes. Excepcionalment, cal reservar plaça des del web del centre, ja que l'aforament és limitat. Si no sabeu com crear l'usuari en línia necessari per a la reserva, aquí teniu la guia visual que us explica com fer-ho pas a pas. Si teniu una entrada i finalment penseu que no la fareu servir, us demanem que la retorneu per donar l'oportunitat a altres persones. Us expliquem com fer-ho des de casa.

Activitats relacionades