52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

L’oferta del bar de La Farinera també és musical

CC La Farinera del Clot
27/04, 25/05 i 22/06/2023
  • Música

Aquestes propostes ja han passat

Tres concerts que alimenten l’ànima

Coneixeu l’oferta cultural del bar Els Titons de Las Palmeras del CC La Farinera del Clot? A banda de l’àmplia carta d’entrepans, plats combinats, tapes, pinxos i plats vegans i sense gluten, també s’encarreguen d’alimentar l’agenda del barri amb propostes musicals ben saboroses. Els concerts són gratuïts i no cal que reserveu cadira. Aquest trimestre us proposen:

 
Paula Piñero
27/04 – 20:00 h
El primer dijous arriba la cantant Paula Piñero. Acompanyada pel seu contrabaix inseparable, presenta versions i temes propis que parlen des del cor i l’experiència personal, amb una varietat d’influències que van des de la música clàssica al pop, passant per la música de cantautor i el jazz.

 
Àvalon Trio
25/05 – 20:00 h
Al mes de maig, és el torn de la Laura Carreras (veu i baix), en Carla Motis (guitarra) i la Marta Costa (percussió). Àvalon Trio posa veu i ritme a temes multiculturals, amb un repertori de compositores i intèrprets femenines de diverses èpoques i estils. I no us preocupeu si no les coneixeu, que cada tema s’acompanya d’una breu introducció de l’artista homenatjada.

 
Rasta corna
22/06 – 20:00 h
El tercer i últim concert dels Titons de Las Palmeras surt a la terrassa del centre per ballar amb en Ras Maxx David i els Rasta Corna. Tota la banda en ple tocaran reggae dub de ritmes potents i missatges positius. Aquesta actuació donarà pas, la setmana següent, al primer espectacle de l’Endorfines 2023.

Activitats relacionades