52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

L'opinió dels altres era molt més important

CC Cotxeres de Sants, CC Sant Andreu, CC Can Basté i CC Guinardó
Fins al 01/05/2021
  • Art i exposicions

Aquestes propostes ja han passat

Clara Nubiola fa de portaveu de les inquietuds ciutadanes

Què és el que més t'agrada del teu barri? I quines coses hi canviaries, si poguessis? En definitiva, quina opinió teniu del veïnat on viviu? Aquestes preguntes són la base de la mostra L'opinió dels altres era molt més important que s'inaugura dins el nou circuit d'exposicions als barris, projecte que comença a fer els primers passos.

L'artista visual Clara Nubiola es posa a disposició de veïnes i veïns i s'alça com a portaveu de les inquietuds ciutadanes. Envieu els vostres pensaments al correu electrònic laopinodelsaltres@gmail.com i el 2 d'abril recopilarà totes les respostes.

Durant els dies següents, i basant-se en les idees aportades, crearà un mural a les parets del CC Cotxeres de Sants. A més de l'adreça de correu, també podeu donar el vostre parer a través de les butlletes que trobareu al centre, així com al CC Casinet d'Hostafrancs i a la biblioteca de Sants-Montjuïc Vapor Vell. En aquests moments s'han rebut més de cent vint respostes!

A més de l'exposició, que podreu visitar durant tot el mes d'abril, dissabte 17 d'abril a partir de les 10.00 h i davant del centre, a la carretera de Sants, trobareu un seguit de postals on podreu manifestar, criticar, aplaudir, reflexionar o construir el barri. Aquest material també passarà a formar part de la mostra. Si voleu, a la tarda podeu seguir una visita guiada gratuïta. Podeu optar a dos horaris 17/04 - 17.00 h o 17/04 - 18.00 h.

La ruta pels barris de la Clara Nubiola comença al CC Cotxeres de Sants durant tot el mes d'abril (del 08/04 al 01/05/2021), a l'estiu passarà pel CC Sant Andreu (del 07 al 29/07), tornant de la pausa estival farà estada al CC Can Basté (del 16/09 al 30/10) i acabarà el recorregut al CC Guinardó (del 04/11 al 02/12).

Activitats relacionades