Us informem que per tasques de millora en les infraestructures tecnològiques de l'Ajuntament de Barcelona, aquest cap de setmana la Seu Electrònica, Guia BCN, l'Oficina Virtual de Tràmits, el Servei d'Atenció en Línia al Ciutadà i l'Agenda 500 estaran fora de servei. També es poden veure afectats altres serveis d'aquest web.

L'horari previst d'aquesta actuació és des de dissabte, a les 15.00 hores, fins dilluns, a les 00.00 hores.

Disculpeu les molèsties que us puguem ocasionar.

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Més conferències a Can Verdaguer durant l'hivern

Centre Cívic Can Verdaguer
Gener 2022
  • Ciències socials
  • Divulgació
  • Literatura
  • Música

Aquestes propostes ja han passat

Aprenem més sobre l'antiga Grècia, l'Egipte o el món de la filosofia sent dona

El Centre Cívic Can Verdaguer ens proposa una programació plena de col·loquis, conferències i xerrades un trimestre mes. A més de poder continuar aprenent sobre l'Egipte amb la Núria Castellano i Solé (doctora en Història i especialista en Egiptologia) o l'antiga Grècia amb en Marc Mendoza Sanahuja (doctor en Història Antiga), el catedràtic de filosofia Xosé Díaz també ens continuarà descobrint com ha sigut per les dones filòsofes viure la història de la filosofia.

D'altra banda, també aprendrem més sobre les grans obres de la música clàssica amb conferències on es comentaran aquestes obres a càrrec de Valeri Cabòs i Mur, component del grup Remor de Mar i professor de música clàssica.

El centre també obre un espai per abordar l'assetjament escolar i frenar el bullying a les aules amb la xerrada #STOPBULLYING la tarda del 29 de gener, moment en el qual la Naiara Rodríguez, formada en prevenció i detecció de casos de bullying i en ciències del comportament no verbal, ens explicarà quines poden ser les causes i les conseqüències d'aquesta mena de violència.

Per últim, l'equipament no deixa a una banda la literatura i ens proposa un col·loqui de prosa i poesia el dia 15 de gener a càrrec de l'escriptora i poeta Concha García i també un col·loqui més al voltant de la novel·la 'L'home que va viure dues vegades', de Gerard Quintana, el dia 11.

Recorda que l'aforament és limitat per a totes les activitats i hauràs de fer reserva prèvia de la teva plaça al web del centre.

Activitats relacionades