52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Més oferta cultural a la Marina

CC Casa del Rellotge
15, 20, 27/01, 05, 10, 12, 26/02, 03, 05 i 10/03/2023
  • Cinema
  • Circ
  • Dansa
  • Familiar
  • Música
  • Teatre

Aquí teniu la programació cultural de les sales Pepita Casanelles i Maremar

Què seria del barri de la Marina sense l’oferta cultural del CC Casa del Rellotge? Si sumem amb les propostes del CC La Cadena com el cicle hivernal Íntims, el barri compta amb una bona colla d’opcions per fer-vos sortir de casa!

Aquest nou curs, la Sala Maremar (Passeig de la Zona Franca, 56-64), gestionada des del CC Casa del Rellotge i compartida amb l’escola Bàrkeno, ha estrenat les Marinades, un nou cicle de propostes escèniques que inclou espectacles per a la mainada i per al públic adult.

El cicle s’estrena amb Black side story (27/01 – 20:00 h), una obra de tretze escenes còmiques a càrrec dels actors i cantants Miquel Ripeu i Elías Torrecillas. Continua per al públic familiar amb Postres de músic (12/02 – 12:00 h) que combina la música, l'animació, els contes i la manipulació de titelles de mà amb molt d'humor, marca de la casa Jordi Vila. Aquest clown és responsable, també, de Músicmusicandis (26/02 – 12:00 h), la història d’un pallasso que assegura ser part d’una nissaga molt reputada, però quan s’hi posa, no li acaba de sortir del tot com s’esperava... Finalment, les Marinades abaixen el teló amb la proposta de circ Yuyay (03/03 – 20:00 h). El Colectivo Artístico y Cultural Abya-Yala és la història real de l'actriu colombiana Eddy Laverde, que explica les seves vivències, el procés de migrar i tirar endavant en un nou país amb un llenguatge proper i situacions plenes d'humor negre.

Aquesta programació se suma als espectacles que trobareu dins del circuit Barcelona Districte Cultural, que també inclou un tou de projeccions infantils Petit Cineclub.

Uns carrers més enllà, tirant cap a la Bordeta, hi ha la Sala Pepita Casanellas seu de moltes propostes culturals de la Casa del Rellotge.

És el cas dels Divendres en escena, on aquest trimestre podreu veure Men in swing (20/01 – 20:00 h), un septet que recorre la història del swing emulant les grans bandes de l’època daurada del Jazz, la peça de dansa The sound of void (10/02 – 20:00 h) a càrrec de la cia. Yurdance i la festa d’aniversari sorpresa Aviverdei (10/03 – 20:00 h) de l’Ale Risorio, una peça subtil i poètica de clown.

Per al públic més sincer de tots, ja coneixeu les propostes Matinals per a tota la família, oi? Comencen amb una altra festa, Party time (15/01 – 12:00 h), una proposta de pallassos de la cia. Bergamotto que ens fa viatjar al món de la paternitat. La matinal següent coneixereu el Baobab. Un arbre, un bolet i un esquirol (05/02 – 12:00 h), el trepidant viatge d’un esquirol a la recerca d’un nou arbre on viure. La cia. La Pera Llimonera homenatja les persones que han de marxar cap a un altre país a causa dels conflictes armats. L’última proposta del cicle coincideix amb les celebracions del 8 de març. Dones valentes (05/03 – 12:00 h). La cia. Sensedrama teatre presenta diversos personatges femenins i contemporanis que han deixat empremta com la metgessa Dolors Aleu, l’escriptora Mercè Rodoreda, l’aviadora Maria Pepa Colomer o la fotògrafa Joana Biarnés.

Les entrades d’aquest últim cicle valen 3,00 € i es poden reservar des dels enllaços anteriors. La resta de propostes són gratuïtes i també podeu assegurar-vos plaça des dels enllaços de cada espectacle. Si teniu entrades i finalment no hi podreu assistir, retorneu-les per tal que altres persones puguin accedir a la sessió. Aquí us expliquem com fer la reserva i la devolució.

Activitats relacionades